İngilizce Öğrenmenin Tek Adresi Beşiktaş İngilizce Kursu

Globalleşen dünyada, İngilizce ortak dil olarak ön plana çıkıyor. Özel durumlar dışında yabancılarla konuşmada ve iş yapmada İngilizce dili kullanılıyor. İyi bir İngilizce bilgisiyle iş kapılarının açıldığı düşünülürse İngilizce öğrenmek için birçok sebebiniz bulunuyor.

İstanbul’da yaşıyorsanız ister öğrenci ister çalışan olun beşiktaş ingilizce kursları şubemize gelerek, İngilizceyi en hızlı şekilde öğrenebilirsiniz.

İngilizce Eğitimini Nasıl Alacaksınız?

Kursumuzda her seviye ve yaş grubuna göre sınıflarımız bulunuyor. Sizin İngilizce öğrenmeye azimli olmanız yeterlidir. Yazılı ve sözlü seviye tespitimiz sonucunda seviyenize uygun sınıflara yerleştiriliyorsunuz. 7-14 yaş grubu için İlköğretim sınıflarımız bulunuyor. Çocuklarınızı bu sınıflara göndererek küçük yaşlarda akıcı İngilizce konuşmalarını sağlayabilirsiniz.

Yabancı turistlerle bire bir muhatap olan esnaf, rehber veya turizmci iseniz ”Genel İngilizce Eğitimi” sınıflarına yerleştiriliyorsunuz. Yabancılarla iş yapan şirketlerde çalışıyorsanız iş veya kurumsal İngilizce eğitimi alabilirsiniz.

 Akademik kariyer düşünüyorsanız ve bu alanda açılan sınavlarda başarılı olmak istiyorsanız “Akademik İngilizce Eğitimi” kurslarımıza katılabilirsiniz.

İş İngilizcesi Eğitimi

İş İngilizcesi eğitimimiz günlük konuşma dilinden farklıdır. Öncelikle gramer ve zaman bilgilerine vakıf olmanız gerekiyor. Resmi konuşmalar, yazışmalar ve sunumlar yapacağınız için doğru ve akıcı konuşmanız önemlidir. Türk Amerikan Derneği beşiktaş ingilizce kursu olarak size başarılı bir şekilde bu eğitimi veriyoruz.

Business & Conversation Class eğitimlerini yabancı öğretmenlerimiz veriyor. İş gruplarına özel olarak hazırladığımız bu eğitim programında; telefonda konuşma teknikleri, toplantı yönetme, sunum yapabilme, pazarlık teknikleri, resmi yazışmaları gerçekleştirme ve raporları sunabilme bulunuyor. Ayrıca yöneticilere özel VIP İngilizce eğitimi de veriyoruz.

Kurumsal İngilizce Eğitimi

Ulusal veya uluslar arası faaliyet gösteren şirket ve kurumlarda personelin İngilizce bilmesi önemlidir. Şirket veya kurumunuzun, kursumuzla iletişime geçmesi halinde sizin binanızda belirleyeceğiniz bir ortamda kurumsal ingilizce kursu işverenlerinizin sağladığı imkan sayesinde bulunduğunuz ortamda İngilizce öğrenmenin avantajını yaşayabilirsiniz.

Alanında uzman ve deneyimli öğretmenlerimiz öncelikle gramer bilgisiyle başlıyorlar. Çünkü kurumsal ve iş dünyasında kullanılacak her kelime ve cümle önemlidir. Gramer ve zaman kavramlarından sonra pratik konuşma ve sunum çalışmalarına geçiyoruz. Öğrendikleriniz kalıcı olması ve daha hızlı ilerlemeniz için işyeri dışında da pekiştirici çalışmalarınıza devam etmelisiniz.

Akademik İngilizce Eğitimi

Üniversite mezunu gençler, İngilizce dil öğretmenleri akademik başarı için sınavlara girmek zorundadırlar. Bu sınavlar çok zor olduğu için başarılı olmak istiyorsanız kurumumuzdan “Akademik İngilizce Eğitimi” kursunu almanız gerekiyor.

Özellikle; TOEFL, YDS, GMAT ve SAT gibi sınavlarda başarılı olmanız için uzman ve deneyimli öğretmenlerimiz sizi çok iyi şekilde hazırlıyorlar.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe