Ahmet Çoban Saç Bakım Önerilerini Blogunda Paylaşıyor

Kuaförlükte ilklerin mucidi Ahmet Çoban, patentini aldığı saç renklendirme sistemi bruslight ve geliştirdiği Garage Organics saç ve cilt bakım ürünlerinin yanı sıra saç bakımında en çok merak edilenleri Garage Blog sayfasında paylaşıyor.

Garage Hair Repair Studio’nun kurucusu, doğal boya geçişleriyle saç renklendirme uygulaması brushlightı geliştiren ve Garage Organics markalı kuaför çıkışlı ürünlerin yaratıcısı ünlü isimlerin kuaförü Ahmet Çoban, yenilikçi uygulamaları ile sektörün “trend öncüsü” olmayı sürdürüyor. Ahmet Çoban, saç bakımında en çok merak edilenleri Garage Blog sayfasına taşıyor. Çoban, Garageorganics.com web sitesinin blog sayfasında, Garage Organics ürünlerinin en doğru kullanım yöntemleri, saç problemleri, saç modası, Garage Organics ürünlerindeki kampanya duyuruları, yaz mevsiminde saç bakımının püf noktaları gibi saç bakımına dair birçok konuda bilgi ve deneyimlerini paylaşıyor.

Garage Organics markalı saç ve cilt bakım ürünleri

2015 yılında ilk kuaför çıkışlı saç bakım markasına da imza atan Ahmet Çoban, aydınlık saçlar ve sağlıklı bir cilt için sertifikalı organik saç ve cilt bakım ürünleri Garage Organics’i kurdu. Aloe Vera içeren doğal organik malzemeler kullanılarak üretilen Garage Organics saç bakım ve cilt bakım ürünleri, yurt dışında da ilgi görüyor. Dünyanın en prestijli organik ürün sertifikalarından ETKO ve COSMOS ORGANIC sahibi olan Garage Organics ürünleri İstanbul Teşvikiye’deki Fulya eczanesinden, Beymen mağazalarından ve Garageorganics.com online mağazasından satın alınabiliyor. Aloe vera bakımı ile cildi ve saçları besleyen, hücreleri yenileyen Garage Organics Aloe Gel; saçı onaran ve besleyen Garage Organics Hair Balm ve kepeğe engel olan, saçın kolay şekil almasını da sağlayan Garage Organics Hair Serum Garage Organics’in öne çıkan ürünleri arasında yer alıyor.

Ahmet Çoban Garage Organics saç ve vücut bakım ürünlerinde Leave-InTreatment saç bakım ürününden sonra yepyeni bir formül ile Leave-InTreatment NO.2’yi de geliştirdi. E vitamini ile zenginleşen formülü, artan gramajı ve yeni esansı ile No.2 sprey saçlara banyo sonrası pratik bir bakım yapıyor.

Ahmet Çoban saç renklendirme uygulamalarını ustalıkla yapıyor

Saç tasarımı alanında vizyon sahibi bir kuaför olan Ahmet Çoban; Merve Boluğur, Güzide Duran, Didem Soydan, Vildan Atasever, Ece Vahapoğlu, Yüksel Ak, Burcu Esmersoy, Neslişah Alkoçlar gibi birçok ünlü isimle çalışıyor. Saç renklendirmede röfle, gölge, highlight, lowlight, ombre, sombre, brushlight, facelight gibi işlemleri ustalıkla yapan Çoban, brushlight adını verdiği ve patentini aldığı özel fırça tasarımı ile boyayı doğal geçişlerle saçlara taşıyor, saçlar doğal ışıltılar kazanıyor. Ahmet Çoban brushlight’ın ömrünü uzatmak ve parlaklığını uzun süre korumak için banyodan önce geliştirdiği Garage Organics ürünleri ile saç bakımı yapılmasını öneriyor.

Ahmet Çoban kimdir?

15 yaşında kuaförlüğe başlayan Ahmet Çoban, 2008 - 2012 yılları arasında MOS’ta kariyerine devam etti ve kurumun en genç yöneticilerinden biri olmayı başardı. 2012 yılında Nişantaşı’nda şubesini açtığı Makas markası ile kariyerine devam eden Çoban, Etiler ve Nişantaşı’nda ikinci bir salon açarak yoluna 3 Makas şubesi ile devam etti. Ahmet Çoban bu dönemde ombre, brushlight, chilla, sunkissed, transparan boya gibi birçok farklı uygulama ve renklendirme tekniklerini geliştirdi. Ahmet Çoban İstanbul’da Levent, Nişantaşı ve Caddebostan şubelerinde, İzmir’de ise Alsancak şubesinde müşterileri ile yakından ilgileniyor, onlar için saç kesimi, saç bakımı ve saç renklendirilmesi konularında en ideal çözümleri sunuyor.

Ahmet Çoban’ın saç bakımında yenilikçi yaklaşımlarını, Çoban’ın kişisel sosyal medya hesaplarından ve garageorganics.com web sitesinde kaleme aldığı blog sayfasından , Garage Hair Repair Studio Instagram sayfalarından takip edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !