Arnica Elektrik Süpürgesi İle Temizliği Kolaylaştırın

Arnica Tesle Elektrik SüpürgesiHayatı kolaylaştıran ürünleriyle öne çıkan Arnica, birbirinden fonksiyonel süpürge seçenekleriyle farklı kullanıcıların vazgeçilmez yardımcısı haline geliyor. Ev ve ofis temizliğini zahmetsiz hale getiren Arnica, temizlenmesi titizlik ve sabır gerektiren koltuk ve kanepe kılıfları, ulaşılması zor dip ve köşeleri kısa süre içinde tertemiz hale getiriyor. Birbirinden ergonomik ve kullanışlı tasarımlara imza atan marka, su filtreli, toz torbalı, toz torbasız, halı yıkama özellikli, dikey kullanıma elverişli, ya da ıslak ve kuru moda olan birbirinden farklı modelleri sizlere sunuyor.

Cylone Max Teknolojisini Keşfedin

İşlevsel özellikler tasarlayan Arnica, sizi toz torbası değiştirme zahmetinden kurtarıyor. Çok yönlü kullanım olanağı sunan toz torbasız ürünlerden olan Tesla Premium, şık ve etkili tasarımıyla göze çarpıyor. Şeffaf toz haznesi 3 litre hacminde olup yıkanabilir Hepa 13 filtre ile daha hijyenik bir ortam sunuyor. Üstün emiş gücüyle de dikkat çeken toz torbasız modeller, ultra sessiz Cylone Max teknolojisi, ışıklı led göstergesi ve uzaktan kumanda ile daha da etkili ve kolay bir temizlik deneyimi sunuyor. Her bütçeye uygun ürün seçenekleriyle dikkat çeken Arnica aynı zamanda AAA sınıfı elektrik tüketimiyle tasarruf etmenizi de sağlıyor. Arnica Pika 2.4 litrelik toz haznesi ve 750 Watt gücüyle en zorlu köşeleri bile rahatça temizlemenize yardımcı oluyor. Hızlı ve etkin bir deneyim sunan Pika, 5 metrelik kablo uzunluğu ile toplam 8 metrelik erişim olanağıyla geniş alanlarda çalışmak için ideal modeller arasında gösteriliyor. Torbasız modellerden bir diğeri olan Mila, diğer Arnica ürünleri gibi üstün emiş gücü, sessiz çalışma sistemi ve AAA sınıfı enerji tasarrufu ile dikkat çekiyor.

Ödüllü Tasarımlar

Alışkanlıklarından vazgeçmek istemeyenlerin tercihi olan toz torbalı Arnica süpürge modellerinden ödüllü tasarımı ile Terra Premium, LED gösterge paneli sayesinde hazne içi doluluk oranını kontrol edebilmenize olanak sağlıyor. Sahip olduğu HEPA 13 filtre 8 kademeli filtreleme özelliği ile birleşerek daha steril ortamlar oluşturmanıza yardımcı oluyor. Enerji sınıfı D olan ürün, 1600 Watt gücünde motor ile çalışıyor. Torbasız süpürge modellerinden bir diğeri ise kaliteyi şıklıkla bir arada sunan Arnica Lotus modeli. Kademeli filtreleme sistemi HE3LF ve A sınıfı enerji verimliliğiyle kusursuz bir temizlik sağlıyor. Ürettiği dik elektrik süpürgesi modelleriyle de dikkat çeken Arnica, daha kolay ve hızlı bir kullanım sunuyor. Çift filtreli temizleme sistemi HEPA 13 filtre, mikro filtre ile birleşerek halı ve kilim gibi eşyalarınızı derinlemesine temizleyebilmenize olanak sağlıyor. Farklı tasarımıyla dikkat çeken bir diğer ürün ise Arnica turbo toz torbalı süpürge. Minimalist görünümü, oynar turbo başlıklı kuru temizleme ucu ve 5 metrelik güç kablosu sayesinde zahmetsiz bir temizlik sunuyor. Motor koruyucu temizlenebilir filtresiyle ürününüzü yıllarca kullanabilmenize olanak sağlıyor.

Köşelerde Saklanan Tozlar Ortadan Kayboluyor!

Su filtreli elektrik süpürgelerinde birbirinden farklı modellere imza atan Arnica, ortamın her türlü tozdan ve kirden arınmasına yardımcı oluyor. Çelik boru sistemi, hafif yapısı ve kauçuk kaplı tekerlekleriyle kolay kullanım olanağı sunan Arnica Hydra Rain De Luxe halı yıkama makinesi farklı temizlik aparatlarıyla hijyenik bir ortam oluşturmanıza yardımcı oluyor. Halı yıkama ürünlerinden bir diğeri olan Arnica Vira ise, sahip olduğu geniş kapasiteli haznesi ile halı diplerinde biriken kir ve tozları ortadan kaldırıyor. Büyük ve küçük yıkama ucu, odanızın havasını değiştiren hoş parfüm ile birleşerek huzur verici bir ortam oluşturmanıza olanak sunuyor. Ürettiği su filtreli elektrik süpürgeleriyle dikkat çeken Arnica, plastik emiş borusu, özel yıkama boruları ve sınırsız hareket kabiliyetine sahip ürünleriyle farklı yüzeyler için benzersiz çözümler üretmeye devam ediyor. Su filtreli ürünlerinden Bora 7000, geniş kapasiteli toz haznesi ve HEPA 13 filtre sistemiyle uzun süreli kullanım vadediyor. Perde fırçası, dar ağızlı boru ve koltuk temizleme ucu gibi aksesuarlarıyla en kuytu köşelere uzanıyor. Siz de Arnica'nın ayrıcalıklı dünyasını tanımak için ürünlere göz atabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe