Arzum Elektrikli Süpürge Modelleri

Türkiye’de elektrikli ev aletleri denildiği zaman en bilinen markalardan biri olan Arzum, her yıl çıkardığı son teknoloji ürünü ev aletleri ile en büyük yardımcılarınızdan birisi olmaya devam ediyor. 1966 yılında bir Türk firması olarak faaliyetlerine başlayan ve bugün dünyanın dört bir yanına üretimini gerçekleştirdiği elektrikli ev aletleri ile hizmet veren Arzum, özellikle elektrikli süpürge modelleri ile müşterilerinin büyük beğenisini kazanmaktadır.

Arzum her biri birbirinden tecrübeli uzman mühendisleri ve teknik ekibi ile her türlü ihtiyaca uygun pratik elektrikli süpürge modelleri üretimini gerçekleştirmektedir. Müşterilerinin isteklerine göre tasarladığı hem toz torbalı hem de toz torbasız elektrikli süpürge modelleri ile müşteri portföyünü her geçen gün genişletmeye devam etmektedir.


Toz Torbalı Süpürge Modelleri

Arzum elektrikli süpürge modelleri arasında yer alan toz torbalı süpürge modelleri, derinlemesine temizlik ve hijyen isteyenlerin uzun yıllardır tercihi olmaktadır. Kolayca temizlenebilen torbalı süpürge modelleri, bu sayede pratik bir kullanım imkanını da sahiplerine sağlamaktadır. Güçlü çekiş özellikleri ile yerde toz dahi bırakmayan Arzum torbalı süpürgeler, uygun fiyatları sayesinde her kesimden ailenin evinde en büyük destekçilerden birisi haline gelmeyi başarmaktadır.

Toz Torbasız Süpürge Modelleri

Arzum elektrikli süpürge modelleri içerisinde en az torbalı süpürgeler kadar yoğun ilgi gören bir başka süpürge modeli ise toz torbasız elektrikli süpürge modelleridir. Bu modeller yüzde 99’a kadar toz hapsini garanti ederek yüksek bir performans sunmaları ile bilinmektedir. Oldukça sessiz çalışan ve bu özellikleri ile alıcılarını memnun etmeyi başaran toz torbasız elektrikli süpürge modelleri ayrıca kolay boşaltılabilir ve temizlenebilir olmaları nedeniyle de tercih edilmektedir.

Dikey Süpürge Modelleri

Toz torbalı ve torbasız elektrikli süpürge modelleri dışında Arzum’un en sevilen bir diğer süpürge modelinin ise dikey elektrikli süpürge çeşitleridir. Pratik kullanımı ve kolay hareket ettirilebilmeleri sayesinde tercih edilen dikey elektrikli süpürge modelleri, ince boyutları ile minimum ölçüde yer kaplamakta ve bu sayede evlerde yerden tasarruf edilmesine de olanak vermektedir. Dik tasarımlı elektrikli süpürge modelleri arasında yer alan şarjlı dik süpürge modelleri ise en diplerde kalan kir ve tozları dahi tek bir çekişte kolaylıkla temizler.


Şarjlı dik süpürgeler, güçlü pilleri ile yüksek performansta süpürme işlemlerinin yapılabilmesine de olanak vermektedir. Süpürme aşamaları tamamlandığında ise elektrikli süpürgenin şarj standına konulması halinde cihazın pili en kısa sürede yeniden dolmakta ve bu sayede Arzum süpürgeleri yeniden kullanıma hazır hale gelebilmektedir.

Görüldüğü üzere, kolay temizlenmeleri, hızlı şarj edilebilmeleri, derinlemesine temizlik garantileri ve uygun fiyatları ile Arzum elektrikli süpürgeleri, geçmişte olduğu gibi günümüzde de en çok tercih edilen temizlik aletleri arasında ilk sıralarda gelmektedir. Tüm bu bilgilerin yanı sıra Arzum’un elektrikli süpürge modelleri ve diğer küçük ev aletleri ile ilgili daha detaylı bilgi içinse firmanın resmî web sitesi ziyaret edilebilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe