Gelin Adayları, Bunlara Dikkat!

Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte gelin adaylarının kusursuz görünmeleri için tavsiyeler veren Dermatolog Dr. Yelda Bice, bu dönemde sadece yüze yönelik cilt bakımları ile sınırlı kalınmaması gerektiğini söyledi.

Düğün sürecinde olan ve bu özel günde kusursuz görünmek isteyen gelin ve hatta damat adaylarının ihtiyaçları ya da beklentilerine göre hareket edildiğini söyleyen Dermatolog Dr. Yelda Bice, “Hızlı ve net sonuç alabileceğimiz işlemleri tercih ediyoruz” dedi. Kişilerin taleplerinin yaş orantısına göre değiştiğini dile getiren Bice, “Genç yaş grubunda fotoğraf ve özel çekimler için hyaluronikasit dolgular ile yaptığımız medikal burun estetiği, çene ve dudak dolgusu, cilt bakımları, damat adaylarında lazer epilasyon ve yine cilt bakımları ön plana çıkıyor.

İleri yaşta; sıkılaştırıcı cihaz ve mezolifting, somon DNA’lar, gençlik aşıları PRP uygulamaları ön planda oluyor” ifadelerini kullandı. Bice, yüz dinamiğini yerçekimine karşı eski haline getirdikleri yüz volüm ve dolgu uygulamalarının da hızlı sonuç için tercih edildiğinin altını çizdi.

“Yüze yönelik cilt bakımları ile sınırlı kalınmamalı”

Gelin adaylarının sadece yüze yönelik cilt bakımları ile sınırlı kalmayıp genel vücut sağlığını da önemsemeleri gerektiğini söyleyen Yelda Bice, “Sağlıklı beslenme ve spor aktivitelerin yetersiz kaldığı ya da zaman olarak sürenin yetersiz olduğu dönemlerde; bölgesel incelmeye yönelik mezolipoliz yöntemleri uygulanabilmektedir. Soğuk lipoliz ile bölgesel yağ hücrelerinin sayısını azaltmak, selülit ve sıkılaşmaya yönelik radyofrekans, lazer ve vakum masaj sistemini birleştiren cihaz uygulamaları devreye girebilmektedir” dedi.

Son güne kalmayın

Dermatolog Dr. Yelda Bice, düğün törenlerinden önce cilt için yapılan uygulamalarla ilgili çok uzun bir süreye ihtiyaç duyulmadığını ancak vücut bakımları ile ilgili 3 ay gibi bir süre yeterli olacağını sözlerine ekledi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe