Öncü Japon Güzellik Markası Shisedo

Shisedo 1872 yılında kurulmuş bir güzellik markasıdır. Merkezi Japonya Tokyo’dur. Japonya’nın gelişen teknolojisi güzellik alanında da kendini göstermektedir. Birbirinden kaliteli markaların üretildiği bu ülkenin piyasaya sürmüş olduğu en güzel markalardan biri Shisedo’dur. Dünya çapında çoğu insanın kullandığı bir üründür. Özellikle ünlüler dünyasının tercih edilen markalarındandır. Hem kadınlar hem de erkekler için ürünleri bulunan bu marka, Türkiye’de son yıllarda revaçta olmaya başlamıştır. Ancak bu ürün her kesim için maddi anlamda uygun bir ürün değildir. Çünkü diğer kozmetik markalarına göre en pahalı ürünlerin başında gelmektedir. Zaten belli başlı mağazalarda satışı bulunmaktadır.


Kadınların En Sık Kullandığı Ürünleri

Shisedo markasını en çok kadınlar kullanmaktadır. Özellikle kadın ünlülerin çantalarından eksik etmediği bir markadır. Kadınlar ilk olarak bu markanın makyaj ürünlerini tercih etmektedir. Fondöteni cilde en az zarar veren şekilde tasarlanmıştır ve uzun süre kalıcıdır. Yine rujları uzun süre kalıcı olduğu için tercihlerin başında gelmektedir. Shisedo’nun ürettiği diğer ürünler arasında parfüm de bulunmakta ama bir ruj ve fondöten kadar çok talep görmemektedir. Cilt bakım ürünlerine bakıldığında kremleri de iyi olduğu kadınlar tarafından belirtilmektedir. İçeriğinden kaynaklı cilde iyi geldiği için kadınlar tarafından sık sık tercih edilmektedir. Bir diğer kadınlar için üretilen ürünleri güneş bakım ürünleri, vücut ve saç bakım ürünleridir.

Erkeklerin En Sık Kullandığı Ürünleri

Kadınlar kadar olmasa da bakımına özen gösteren erkekler de bu tip ürünleri kullanmaktadır. Özellikle ünlü erkekler bu ürünü daha sık almaktadır. Erkekler için daha sınırlı sayıda ürünü olan Shisedo, erkeklere özel saç ve cilt bakım ürünleri, parfümler üretmektedir.

Shisedo markasını bulabileceğimiz belli başlı noktalar vardır. Bu yerler Sephora, Tekin Acar, Sevil Parfümeri, Douglas gibi mağazalardır. Fiyat olarak pahalı olan bu ürünleri almak için kampanya dönemlerini bekleyip satın almak ülkemizde daha çok tercih edilmektedir. Sonuç olarak çok pahalı da olsa kendine bakan, önem veren insan harcayacağı paraya bakmaz ve her türlü bu ürünü kendisine alır. Çünkü güzellik denilince önemseyen için akan sular durur.

https://www.dermoeczanem.com/shiseido

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe