En Son Moda Mezuniyet Kıyafetleri ile Göz Alıcı Kombinler

Yorucu ders ve sınavları başarıyla geride bırakmanın bir kutlaması olan mezuniyet baloları, tüm öğrencilerin heyecanla beklediği bir etkinlik haline geldi. Herkesin şıklık ve zarafet yarışına girdiği bu gecede, birbirinden farklı abiye elbise modelleri arasından seçeceğiniz mezuniyet kıyafeti ile gecenin unutulmazları arasında yerinizi alabilirsiniz.

Balo kıyafeti seçiminde vücut ölçüleriyle orantılı bir abiye elbise tercih etmek gerekir. Omuz genişliği, bel ve basen kalınlığı ile bacak boyu, balo elbisesi seçmeden önce aynada ilk bakmanız gereken yerler arasındadır. Neyse ki her beden tipine uygun alımlı gece elbiseleri bulmak mümkündür. Dar omuzlara sahipseniz mezuniyet elbisesi 2017 modelleri arasından geniş kayık ya da V yakalı kıyafetleri ve gösterişli omuz başları olan elbiseleri tercih edebilirsiniz. Beli kalın olan genç kızlara derin V yakalı, bol ve düz bir elbise ya da drapeli kesim balo elbiseleri daha çok yakışır. Geniş kalçalar koyu renkli elbiselerin içinde daha az dikkat çekerken, basenleri gözden uzakta tutmak için göğüs altından itibaren bollaşan elbiseler uygun bir seçenektir. İnce belliler bellerine oturan bir mezuniyet elbisesi ile son derece göz alıcı bir siluete sahip olabilirler.

Klasik uzun modeller, asimetrik kesimli etek veya yakaya sahip elbiseler, diz boyu ya da daha kısa boydaki lise mezuniyet elbiseleri her zevke hitap eden bir ürün aralığında yer alıyor. Detaylarda ise mezuniyet elbiseleri 2017 yılının trendlerine uygun şekilde dantel, nakış ve çiçek desenleriyle bezeniyor. Mezuniyet kıyafetleri hem boy, hem de renk seçenekleri ile zengin bir ürün çeşitliliğinde satışa sunulur. Siyah rengin eskimeyen zarif görüntüsünü sahip kıyafetlerden parlak renkli, gösterişli kıyafetlere kadar tarzınızı yansıtacak, onlarca çeşitte mezuniyet elbiseleri kararsız kalmanıza neden olabilir.

Tüm mezuniyet elbise modellerini daha çekici bir görüntüye ulaştıracak topuklu ayakkabıları da atlamamak gerek. Yüksek topuklu, bantlı, platform topuklu ya da kısa ince topuklu ayakkabılardan seçeceğiniz bir model ve küçük, abiye bir çanta ile kıyafetinizi tamamlayabilirsiniz. Dünyaca ünlü moda tasarımcılarının yarattığı elbiseler ve aksesuarlar arasından da balo için zevkinize uygun bir parça bulabilirsiniz.

Beymen markası kalitesiyle ve cazip fırsatlarla ünlü modacıların balo kıyafetleri modellerini iddialı ayakkabı ve çanta çeşitleriyle beğeninize sunuyor. Mezuniyet gecenizde etkileyici bir görüntüye sahip olmak için Beymen'in seçkin ürünlerini hemen incelemeye başlayın!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe