Alternatif Bir Düğün Konsepti: Teknede Düğün

Teknede düğün, uçakta evlilik teklifi almak gibi hayallerin uçsuz bucaksız olduğunu bilmeyen yoktur… Özellikle bayanların çocukluklarından beri hayal ettiği gelinlikler, nikah şekerleri ve düğün balonları...

Havalar ısınmaya başladı, elbette aşıklar da bir bir kavuşmaya. Yeni sözlenenler, nişanlılar ve evlenmeye çok az bir zamanı kalan çiftler, çok heyecanlılar. Aylardır süren düğün veya nişan alışverişleri nihayet bitti denildiği anda, düğün salonu, düğün davetiyeleri ve düğün hakkında tüm detaylar bir anda yeniden ortaya çıkar. Tek tek detaylar ile uğraşan gelin ve damatlar, düğün günü hiçbir detay ile uğraşmak istemeyerek, düğün organizasyonlarını eksiksiz bir şekilde tamamlama telaşına düştüler bile.

Düğün Mekanlarına Alternatif Teknede Düğün Konsepti

Gelinliklerinde son dokunuşlarını tamamlayan gelinler, gelinliklerini özenle saklarken, düğün ile ilgili tüm detaylar; çoğunlukla gelinlerin hayali olduğu için onu bekliyor. Aşklarını ölümsüzleştirmek ve davetlilere farklı bir şıklık sunmak isteyen çiftler, düğün salonlarını çok sıradan buldukları için, farklı düğün konseptlerinin peşindeler. Sahilde kurulacak masalarda canlı müzik eşliğinde eğlenerek dünya evine girecek olan çiftler kadar, denizin üstünde de evlenmek isteyen gençlerin sayısı bir hayli fazla.

Tekne, yat gibi deniz taşıtlarını konsept düğüne çevirme konusunda aşıkların talebi düğün organizasyon şirketleri tarafından anlayışla karşılanmaya başlandı. Kır düğünü salonu, havuz başı düğün konseptlerinin yerine farklı sunumlar ve farklı eğlenceler arayan çiftler, teknede düğün mü? diye ailelerini ve davetlileri yani kısacası herkesi şaşırtmaya devam ediyor.

Teknede Nişan da Alternatifler Arasında

“Evet!” derken denizin kokusu, hafif rüzgar ile birbirlerinin gözlerine bakan aşıklar, teknede düğün fikrini çok sevgi dolu bulduklarını söylüyorlar. Gitgide gençler arasında yayılan teknede düğün ve teknede nişan organizasyonlarına olan talepler yazın gelişi ile birlikte büyük bir artış gösterdi.

Teknede düğün fikrine alternatif olan, gemi düğünü ve yatta düğün fikirleri de çiftlerin ilgi odağında. Ailelerin şaşırıp kaldığı, davetlilerin hayranlıkla izlediği düğünden kareler çiftlerin sosyal medya hesaplarında dönmeye başladı bile. İstenilen tarz ve konseptte hazırlanan teknede düğün, yatta düğün ve teknede nişan konseptleri ile, dünya evine girmek için düğün salonlarında sıra beklemenize gerek yok. Şamdanlardan, balonlara, davetlilere sunulacak ikramlardan genel olarak teknenin süslenmesine kadar tüm detaylar, çiftlerin iki dudağının ucundan çıkmayı bekliyor. Üstelik bu detaylar, fiyatlara dahil olabiliyor ve bu da düğün giderleri konusunda avantaj demek.

Teknede Düğün İçin Organizasyon Firmalarından Fiyat Alın

Teknede düğün fiyatlarını hizmete ve lükse göre ayarlayan organizasyon firmaları zaman zaman teknede düğün kampanyaları ile çiftlerin mutluluğuna destek olmak amacı ile çiftleri teknelerinde ağırlıyor. Teknede verilen hizmet; yanlızca düğün aktiviteleri değil, nişan organizasyonları da hizmetler kategorisinde görücüye çıkıyor.

Teknede nişan yapmak isteyen tüm çiftler, nişan gününü bildirmek sureti ile nişan organizasyonu yapan şirketlerden fiyat alabilir, uygun olması halinde diğer detaylarda karar verilmek üzere detaylı bir görüşme yapılır. Nişan bohçalarının konulacağı özel masalardan, nişan içeceklerine, nişan hediyelerinden nişan masasına varana kadar her şey düğün organizasyonu ve nişan organizasyonları tarafından isteğinize göre tasarlanmakta ve o beklenen günde görücüye çıkarılmaktadır. Nişan hediyelerinin düşmesi veya kaybolmasına karşı yedeklerini yapan, nişan balonlarınızı tek tek tasarlayıp aynı şekilde yedeklerini bir kutuda saklayan organizasyon firması, nişan esnasında olabilecek tüm ihtiyaçlarınız için arkanıza yer alıyor. Bu sebeple, teknede nişan ve teknede düğün organizasyonları için profesyonel firmalar ile çalışmanız yine sizin faydanıza olacaktır.

Profesyonellerle Çalışarak Olası Sorunların Önüne Geçebilirsiniz

Yağmur yağması veya fırtına çıkması gibi mucbir sebepler, mutluluğunuza gölge düşürmesin diye seçeceğiniz organizasyon firmasının size sunacağı hizmetleri değerlendirmenizde fayda var. Aşkınızı davetlilerin önünde ölümsüzleştirmek ve onlara eşsiz deniz güzelliklerini ve deniz tatlarını sunmak istiyorsanız, teknede düğün konsepti tam size göre.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe