En az 5 yaş genç gözükmek için bunları yapın

Yeni yılla birlikte alınan kararların içerisine cildinize ve bedeninize iyi bakmayı da ekleyin. Bu sene yaşınızın iyisi siz olun

Estetik, Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur:" Yeni bir yıl, yeni bir yaş daha demek, bu da yaşlanma ve bedeninin biraz daha yıpranması manasına geliyor. Fakat her senenin başında alınan karar ve planlamalara cildi ve bedeni de dahil ederseniz, bu süreci en iyi şekilde geçirmek mümkün. Yeni çizgiler kazanmayın, suratınıza yeni form kayıpları eklemeyin.

Tüm bunlar için, yaşlanma belirtileri başlamadan önemler alabilirsiniz" ifadesinde bulunarak, cildi ve bedeni korumaya yönelik bazı uygulamaların yapılabileceğinin altını çizdi.

En az 5 yaş gençleşmek için

"Yeni yılda hayatınızdan şunları uzak tutarak işe başlayabilirsiniz. Sigara, güneşin zararlı ışınları, hakaretsiz bir yaşam, elektromanyetik kirlilik, katkı maddesi dolu, ambalajlı besinler… Evet, sigara cildin en büyük düşmanı, sigara içenler yeni yıl kararlarına mutlaka, bırakmayı eklemeliler. Ayrıca güneşten kaçmanın mümkünatı yok ama koruyucu ürünler kullanabilirsiniz.

Cep telefonlarını kulaklıkla kullanın ve mevsiminde taze sebze ve meyvelerle beslenin ayrıca spor yapın, hareket edin! Tüm bu saydıklarımı yapanlar, en az 5 yaş gençleşerek hayatlarına devam edeceklerdir" ifadesinde bulunan Op. Dr. Bülent Cihantimur, aynı zamanda ufak estetik müdahalelerle de çok daha yenilenmiş bir bedene ve yüze kavuşmanın mümkün olduğunu söyledi.

Tazelenmek için krem kullanın

"Cildinizin desteğe ihtiyacı var az evvel saydığım yapılmaması gerekenleri hayatınızdan çıkardığınız vakit büyük oranda cilt ve beden sağlığını korumuş olacaksınız. Ayrıca tüm sene boyunca cildinizi iyi ve kaliteli bir yaşlanma karşıtı kremle de desteklerseniz, sene başında aldığınız kararın, uygulama sonrası farklılığını hissedersiniz. Zaten Örümcek Ağı kreminin formülasyonunu oluştururken de bu fikirle yol aldık.

Kremler cildin en büyük yardımcısı, mutlaka kullanılmalı ve cilt desteklenmeli" diyen Cihantimur, ödüllü aktif ajanlarla oluşturdukları Örümcek Ağı kremi kullananlardan son derece iyi geri dönüşler aldıklarını da ekledi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe