Yeni Nesil Sağlıklı ve Yaşam Portalı: Mutlumikrop

Mutlumikrop Nedir?

Mutlumikrop, sağlıklı yaşam, kişisel bakım, güzellik, fitness ve organik beslenme gibi sağlıklı ve mutlu bir hayat için gereken konuları, moda, yeni trendler, stil ve teknoloji gibi yenilikçi yaşam tarzı ile ilgili konularla biraraya getirerek kullanıcılarına sunan yeni nesil “Yaşam Portalı”dır.

Mutlumikrop birden fazla özelliği sayesinde “Yeni Nesil Yaşam Portalı” olarak adlandırılmaktadır.
• Kişisel bakım ve Organik Beslenme gibi sağlıklı yaşam ile ilgili konuları, teknoloji, moda ve mekanlar gibi yaşam tarzı ile ilgili konularla aynı çatı altında bir araya getirir.

• Hedef kitlesine ve kullanıcılarına Mutlumikrop.com internet sitesi ve Mutlumikrop sosyal medya hesapları ile online kanallardan ulaşırken, Akmerkez AVM içerisinde bulunan Mutlumikrop Store ile de offline olarak ulaşır.

• Bu sayede hedef kitlesine Yenilikçi Yaşam Tarzı ile ilgili Yenilikçi bir Alışveriş Deneyimi yaşatır.
Tüketicilerin bir ürünü online kanallardan satın almadan önce mağazasında birebir olarak görme, inceleme ve mümkünse deneyimleme alışkanlığı Türkiye’de halen yaygın olarak görülen bir alışveriş alışkanlığıdır. Mutlumikrop ise kullanıcılarına, web sitesinde tanıttığı ve satışını yaptığı ürünleri, mağazasında birebir olarak inceleme, hakkında bilgi edinme ve deneyimleme fırsatını da sunarak yenilikçi alışveriş deneyimini sunmaktadır.

• Mutlumikrop’un gerek online kanallarında gerekse mağazasında bulunan ürünler, konusunda ya da kategorisinde dünyanın önde gelen markaları olmasına rağmen Türkiye pazarında kolayca bulunamayan ürünlerdir.

• Bu ürünlerin çoğu, Mutlumikrop editörleri tarafından denenmiş ve test edilmiş olan ürünlerden oluşmaktadır. Dolayısıyla Mutlumikrop, ne kadar büyürse büyüsün bir butik e-ticaret sitesi olmaya devam etmektedir. Çünkü sadece büyümek adına, her yerde bulunan, kalitesi sorgunlanmayan ürünlere yer vermemeye devam etmektedir.

mutlumikrop.com
Mutlumikrop.com, “Sağlıklı ve Mutlu Yaşam” konusunda bilinci artırmak üzere hazırlanan ve bu doğrultuda kullanıcılarının ihtiyacı olabilecek her tür ürünle kolaylıkla ulaşmalarını sağlayan Mutlumikrop internet sitesidir.

İçeriğinde, Mutlumikrop editörleri, metin yazarları ve konuk yazarlarca hazırlanan makalelerin yer aldığı e-derginin bölümlerinin her birinde;
- Kadınlar ve Erkekler ile ilgili bakım, güzellik ve sağlıklı yaşam önerileri,
- Sağlıklı ve mutlu bir yaşam için gerekli olduğunu düşündüğümüz bilgiler ve ipuçları,
- Aile yaşantısı, çocuk yetiştirme ve bebek konularında uzman kişi ve kaynaklardan bilgiler,
- Moda konusunda Türkiye’deki ve dünyadaki en son trendler,
- Hayatınızı keyifli kılacak ve kolaylaştıracak teknolojik gelişmeler ve ürünler,
- Romantik bir akşamda nereye gidebileceğiniz konusunda tavsiyeler gibi yüzlerce konu yer alır.
Başlıca konular bunlar olsa da; beslenme, kozmetik, spor ve dekorasyon gibi pek çok farklı konuya da, Mutlumikrop’un her iki bölümünde de yer verilmektedir.

e -dergi
Bu bölüm “blog” mantığı ve duygusu ile hazırlanan fakat profesyonel bir yaklaşımla sunulan Mutlumikrop.com bölümüdür.

• Bu bölümde yayınlanan günlük yazıların çoğu Mutlumikrop editörleri tarafından kaleme alınmaktadır.

• Yazılarda ele alınan ürün ya da hizmetler, birebir olarak Mutlumikrop editörleri tarafından denenmiş ve test edilmiş ürün ya da hizmetlerdir.

• Ürünlerin ya da hizmetlerin editörler tarafından bizzat test edilip denenmiş olması e-dergi’nin en önemli özelliğidir. Blog mantığı ile hazırlanıyor oluşu da işte bu yaklaşımdan kaynaklanmaktadır.

• Bu bakımından da yazıların çoğu tavsiye niteliği taşımaktadır. Bizzat denenmiş ve ardından kaleme alınmış olmaları, içerikleri benzersiz kılmaktadır.

• Konu olan ürünlerin henüz Türk tüketicisi tarafından deneyimlenmemiş olması, hatta birçoğundan ilk kez haberdar oluyor olması da hazırlanan yazı ve içeriklerin bir diğer benzersiz özelliği olarak öne çıkmaktadır.

e-dergi’nin bir diğer önemli bölümü ise “Yazarlar” bölümüdür. Bu bölüm, konusunda önde gelen ve tüm Türkiye’de tanınan isimlerin “Mutlumikrop’a Özel” olarak kaleme aldıkları yazıların yayınlandığı bölümdür.

İlker İnanoğlu, Gamze Ak Şanlı, Özden Bölükbaşı, Duygu Özdemir ve Serra Gören gibi uzman ve tanınmış isimler, Mutlunikrop’un özel hedef kitlesine direkt olarak ulaşmak için makaleler hazırlamakta ve bunlar da Mutlunikrop/e-dergi bölümünde periyodik olarak yayınlanmaktadır.
Editörler ve misafir yazarlar tarafından hazırlanan yazıların dışında, Mutlunikrop metin yazarları tarafından hazırlanan yazılara da e-dergi bölümünde yer verilmektedir. Bu yazılar da Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen yayın organlarında yayınlanan, uzman görüşlerini ve kullanıcı yorumlarını içeren makaleler kaynak alınarak hazırlanmaktadır.

Bu yazılar günlük olarak takip edilmekte ve yayınlanmaktadır. Yani yabancı bir kaynakta o gün yayınlanmış olan bir makale, aynı gün e-dergi sayfalarında da yerini almaktadır.

e-dergi tüm bu özellikleri ile benzerleri arasından sıyrılmaktadır. Her geçen gün artan ziyaretçi sayısı ve yaklaşımı sayesinde oluşturduğu sadık kullanıcı profili, Mutlumikrop’un “unique” olarak da adlandırabileceğimiz, belirgin demografik özelliklere sahip, eşsiz bir internet kullanıcı kitlesine ulaşıyor olduğunu söyleyebiliriz.

MUTLUMİKROP Store
Akmerkez içerisinde bulunan MUTLUMİKROP Store, Mutlumikrop’un yenilikçi yaklaşımının ve kullanıcılarına sunduğu yeni alışveriş deneyimi çemberinin son ve en önemli halkasıdır.
MutluMikrop’un yaratılış felsefesinde bulunan “butik” anlayış Store’da hayat bulmaktadır. Denenmiş ve test edilmiş ürünler, tavsiye edilen ürünler ve nadir bulunan ürünler mağaza raflarında yerini almakta, denenmemiş, kalitesi sorgulanmamış ve her yerde kolaylıkla bulunabilen ürünler ise mağazada yer almamaktadır.

Ürünle online ortamda tanışma, daha sonra ürünü offline ortamda birebir görme ya da deneyimleme ve ardından sunduğu avantajlar nedeniyle online olarak satın alma döngüsü ülkemizde sık rastlanan bir alışveriş döngüsüdür. Fakat genellikle tanışma aşaması sonrasındaki deneyimleme süreci farklı bir marka ya da mağazada yapıldığı için potansiyel müşteriler çoğunlukla kaybedilmektedir.

MUTLUMİKROP Store ile potansiyel müşterinin alışveriş döngüsünü Mutlumikrop markası içerisinde tamamlaması sağlanmakta, bu sayede hem tam bir alışveriş deneyimi sunulmakta hem de müşteri sadakati sağlanmaktadır.

İç dekorasyon ve sunum özellikleri bakımından da benzerlerinden ayrılan MUTLUMİKROP Store, Türkiye’de benzeri bulunmayan Colette, Church Store, Corso Como 10 gibi her yerde bulunmayan, ancak tamamı orijinal olan ürünleri barındıran konsept mağaza yapısıyla da İstanbul’da bir ilki gerçekleştirmiştir.

Tüm bunlar dahilinde, son olarak ve kısa kısa Mutlumikrop’u anlatacak olursak;
• Yenilikçi yaşam tarzı başta olmak üzere sağlıklı yaşam, kişisel bakım, güzellik ve moda gibi farklı bir çok konuda kullanıcılarına hizmet veren yeni nesil “Yaşam Portalı”dır.
• “Sağlıklı ve Mutlu Yaşam” konusundaki bilinci artırmak ve bu amaçla kullanıcılarını bilgilendirerek, ihtiyaçları olabilecek ürünlere rahatlıkla ulaşabilmelerini sağlayacak yenilikçi bir alışveriş deneyimi sunmayı amaçlar.
• İçerisinde barındırdığı özel markalar, ürün özellikleri ve yayınlanan özgün içerikleri sayesinde “unique” bir kullanıcı kitlesine ulaşmaktadır.
• İçeriklerine konu olan ve satışa sunulan ürünlerin çoğunun editörleri tarafından denenmiş ve test edilmiş olması Mutlumikrop’u benzersiz kılan en önemli özelliğidir. Türk tüketicisinin henüz deneyimlemediği veya haberinin olmadığı ürünleri seçip, tüketiciyle tanıştırmak en büyük hedefidir.
• “Sağlıklı ve Mutlu Yaşam” noktasından yola çıkan MutluMikrop, kendisini farklı kılan özellikleri sayesinde Türkiye’nin “Sağlık ve Yaşam” portalları arasında ayrıcalıklı bir yer elde etmiştir.
• MutluMikrop, ne kadar büyürse büyüsün bir butik konsept store olmaya devam etmektedir. Çünkü sadece büyümek adına, her yerde bulunan, kalitesi sorgunlanmayan ürünlere yer vermemeye devam etmektedir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !