Fit Bir Anne Olmak Mümkün

Fit Bir Anne Olmak Mümkün

Anne olmak bir kadının hayatında en heyecan verici deneyimlerden biri olmanın yanı sıra, fiziksel olarak da oldukça yıpratıcıdır. 

Doğum sonrası vücudun geçirdiği yıpranmanın telafisi diyet ve düzenli egzersizlerle yıllar alır, çoğu zaman da doğum öncesindeki haline dönmesi mümkün olmaz. Doğum yapma ve emzirme gibi fiziksel olarak zorlayıcı etkenlerle birlikte göğüs bölgesinin sıkılığını kaybederek sarkması, karnın gevşeyip öne çıkarak gergin ve düz görünümünü yitirmesi, vücudun pek çok bölgesinde (özellikle karında ve memelerde) çatlakların meydana gelmesi kaçınılmaz olur.

Günümüzde estetik teknolojilerinin geldiği noktada, çocuk sahibi olmanın bütün güzelliklerini yaşarken çekici bir görünüme sahip olmak mümkün. Dünyada “Mommy Makeover” adıyla popülerleşen “Hamilelik Sonrası Estetiği”yle ortaya çıkan bütün fiziksel deformasyon giderilebiliyor. Beraberinde ihtiyaca özel lazer uygulamalarına başvurarak yüz, boyun ve dekolte kırışıklıklarının da giderilmesiyle tekrar eski görünüme kavuşmak mümkün.

Superplast Estetik Cerrahi Merkezi’nden Op. Dr. Cihangir Toraman, dünyada gittikçe popülerleşen bir yöntem olan Hamilelik Sonrası Estetiği “Mommy Makeover”ı ve tamamlayıcı bir işlem olarak Lazerle Yüz Gençleştirme’yi anlattı.

“Mommy Makeover” Nedir?

“Doğum yapmış kadınların özellikle karın ve meme bölgesinde sarkma ve çatlaklar, vücut hatlarında ise bir kalınlaşma meydana geliyor. Vücudun kombine yöntemlerle tamamiyle revize edildiği “mommy makeover” işlemleriyle oldukça memnun edici değişimler sağlıyoruz. Bu uygulama Meme Estetiği (Meme Büyütme / Küçültme ve Meme Dikleştirme), Karın Sıkılaştırma (Tummy Tuck), Bölgesel İncelme (Lazer Lipoliz) gibi işlemlerden oluşur. Bu işlemlerin hepsi bir arada yapılabildiği gibi kısa aralıklarla art arda da gerçekleştirilebilir. Yalnızca Karın Germe operasyonu sonrasında bir gece hastanede istirahat gerekir, diğer işlemlerde kişi aynı gün taburcu olabilir.”

Orta yaşın üstündeki annelerde Mommy Makeover uygulamalarına tamamlayıcı olarak tercih edilen Lazerle Cilt Gençleştirme sayesinde yılların izini cildinizden silerek arzu ettiğiniz duru ve genç ifadeye sahip olabilirsiniz.

Op. Dr. Cihangir Toraman, en son uygulanan yöntemlerle ilgili şunları söyledi:
“Cilt gençleştirme işlemlerinin tamamını girişimsel olmayan (örn.ameliyat) yöntemle, lazer teknikleriyle gerçekleştiriyoruz. Yüz, boyun ve dekolte kırışıklıklarını bölgeye ve ihtiyaca uygun farklı lazer uygulamalarıyla büyük oranda gideriyoruz. Belirgin kılcal damar ve lekeleri ortadan kaldırarak görünümde ciddi oranda gençleşme sağlıyoruz. Elbetteki bu işlemleri tetikleyen en önemli nokta kendine güvenmektir. Kendine güvenen kadınları, erkekler daha çekici bulur. Siz kendinize inandığınızda duruşunuz, bakışınız olumlu anlamda değişir. Kendinize güvenin, güzelsiniz…”

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe