Yeni Trend Bir Moda Blogu Yazmak

Yazmak sizin için bir tutku, ama işte hayat şartları, bir türlü bu hobinizi gerçek hayata geçiremediniz veya paylaşacak bir şeyleriniz var; giyim tarzınız, hobileriniz, okuduğunuz kitaplar, gittiğiniz filmler, gezdiğiniz yerler, çektiğiniz fotoğraflar… O zaman yapmanız gereken tek şey ücretsiz bir blog adresi edinmek ve yazmaya başlamak.

Artık bir blog sahibi olmak çok moda. Bu yolla istediğiniz her şeyi dünyayla paylaşabilirsiniz, kendi tarzınızda insanlarla mailleşebilirsiniz. Son zamanların gözdesi ise; bir moda blogu sahibi olmak. Ama bunu yaparken önemli olan; kendinizden bir şeyler katmanız. Yoksa blogunuz bir basın bültenine dönüşür. Bir de her gün düzenli yazmanız lazım, çünkü takipçileriniz malum, her gün sizden yeni haberler bekler.

Vaktiniz yok yazamıyorsunuz, ama her gün yenilikleri de takip etmek istiyorsunuz. O zaman size önereceğimiz bir blog var: esraninportresi.com  Blogun tam internet adresi ise;
www.esraninportresi.com

Blog 10 Temmuz 2014 tarihinde yayımlanmaya başlamış ve bugüne kadar 600 den fazla yazı yayımlanmış. Blog sahibi Esra, eski bir finans sektörü çalışanı. İşten ayrıldıktan sonra hobisini hayata geçirmeye karar vermiş ve moda blogu yazmaya başlamış. Sonuçta son derece detaylı, ipuçlarıyla dolu, rengarenk bir blog ortaya çıkmış.

Blogda o yıl trend olan, aradığınız ne varsa bulabilirsiniz. Yılın kadın, erkek, sokak ve aksesuar modalarının yanı sıra, saç, tırnak bakımı, ev dekorasyon fikirleri, trend modacılardan gelinlik modelleri ve evliliğe hazırlık, balayı trendleri gibi bir çok konuda, son derece faydalı yazılar var. Şimdiden 2016 modası ve trendleri eklenmiş bile…

Bir de “kendin yap” köşesi hazırlanmış. Evde kolayca yapabileceğiniz eski tişört veya kazakları değerlendirme yöntemleri, lavanta kokulu mum yapma fikirleri, 2015 yazının trendi yırtık veya yamalı kot nasıl yapılır gibi faydalı yazılar bu köşede yer alıyor. Ayrıca son derece kolay aksesuar yapma teknikleri de var.

Güzellik önerileri de unutulmamış. Uygun yüze göre uygun makyaj yapma teknikleri, evde yapabileceğiniz kısa, uzun, kıvırcık çok çeşitli saç modelleri, ünlülerin zayıflama önerileri de bu blogda yer bulmuş.

Binlerce takipçisinin her gün sabırsızlıkla yeni yazılarını beklediği esranınportresi.com’a bir de siz göz atın derim!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !