Evlilikte Psikolojik Destek

İki insanın birbirini severek bir yuva kurması kadar güzel bir şey daha yoktur bu hayatta. Zor anınızda yanınızda olacak, mutluluğunuza mutluluk katacak bir hayat arkadaşınız vardır hayatınızda. 

Ancak aynı evde aynı hayatı paylaştığınız insanla iletişim kurmak her zaman kolay olmayabiliyor. En yakınınız olarak seçtiğiniz, yatağınızı paylaştığınız kişi ulaşılması en güç kişi haline gelebiliyor. Evlilik zaten toplumda belli bir genellemeye vurularak tanımlaması yapılabilecek bir kurum değilken gerekli psikolojik donanıma sahip olmayan bireylerin sorunlarını halledebilmeleri gibi bir durum söz konusu olamaz.

Ayrılık ve evliliği sonlandırma gibi durumlara gerek kalmadan kurtarılabilecek birçok sorunlu evlilik vardır. Bir senelik veya on senelik evli olmanız sorunsuz bir evliliğinizin olması gerektiği düşüncesini oluşturmasın. Oluşabilecek sorunların önüne geçmek adına da evlilik terapisinde danışmanlık hizmeti almak en akıllı karar olacaktır. Eşinizle, evliliğinizle, eşinizin ailesiyle veya eşinizin sizin ailenizle ilgili sorunlarınız olabilir ve bunları konuşarak çözemiyor olabilirsiniz. Bu noktada uzman kadromuz evlilik terapisinde ihtiyacınız olan bilimsel çözümü sunmak için birçok eğitimden geçmiş ve deneyimleşmişlerdir.

Fenomen Psikoloji olarak evliliğinizde oluşabilecek her sorunun üstesinden gelebilmeniz için danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Evlilik terapisine ihtiyacınız olmadığını düşünseniz dahi evlilik terapisinde hangi konuların işlendiğini incelemeniz sizi fikir sahibi yapacaktır Şu an sizin için halledilebilecek ufak bir sorun belki de ileride evliliğinizin aşılması zor bir engeli haline gelebilir. Bu durumun oluşmasına izin vermeden önleminizi alın. Sadece danışmanlık hizmetlerinden değil eğitim hizmetlerimizden de yararlanın ve evliliğinizi güçlendirin.

Evlilik danışmanları ilişkinizdeki sorunlarınızı gizli tutacak bir sırdaş olabilir ancak size sadece tavsiyelerde bulunabilen ya da öğüt veren bir arkadaş değildir. Sizlere uzmanlık çerçevesinde yapılması gerekenleri sunarak çözüme ulaştıracak, bu alanda eğitim almış profesyonel kişilerdir. Çok geç kalmış olduğunu düşünseniz de evliliğinizde hiçbir sorun aşılamayacak kadar büyük değildir. Mutlaka bir çözümü vardır ve biz sizi bu çözüme ulaştırmak için bizi aramanızı bekliyoruz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !