2014-2015 Sonbahar Kış Takı ve Aksesuar Trendleri

2014-2015 sonbahar-kış sezonu kapıdayken, sezonun trendleri de kendini göstermeye başladı. Bu sezon farklı detaylarla şekillenen pek çok trend ile karşı karşıya geleceğiz. Özellikle takı trendlerinde yenilikçi gelişmeler var. Geçmiş sezonlarda popüler olan takı modelleri hakimiyetini korurken yeni ve farklı parçalar da dikkat çekiyor. Aksesuarların daha ön planda olacağı bir sonbahar-kış sezonu bizi bekliyor diyebiliriz.


Önceki sezonlarda tasma kolyelere yatırım yaptıysanız, bu sizin çok işinize yarayacak. Çünkü sezonun önde gelen takı trendlerinden biri “Choker” nam-ı diğer tasma kolyeler. Altın, gümüş veya bakır tonlarında tasmayı anımsatan ve bazıları büyük zincirlerden oluşan Choker kolyeler sezonun gözde takı modelleri arasında yerini alıyor. Bu tip kolyelerde Afrika esintili etnik modeller sıkça karşımıza çıkacak. Takılarda altın rengi de her zamanki popüleritesini sürdürüyor. Altın rengi takı ve aksesuarlar sezonda ön plana çıkan detaylar arasında yer bularak tercih edilen bir model oluyor.

Çiçek motifli kolye ve broşlar, deri takılar, örme kaşkollar, ince fularlar, dirseklere kadar çıkan yün eldivenler, yün atkılar ve kalın kemerler sezonun dikkat çeken aksesuar trendlerinden birkaçı. Bu sezon takılarda bir “Oversized” eğilimi de söz konusu. Fark edilebilir büyüklükte madalyonlar, Cuff bilezikler, küpeler ve broşlar karşımıza çıkmakta. Choker yani tasma kolyeler kadar uzun saplı kolyeler de sezonun gözdeleri arasına girmiş durumda. Şimdi sizleri sezonun takı modasını daha detaylı incelemeye davet ediyorum.



Çiçekli Takılar;
Giyimden ayakkabıya, mobilyadan aksesuara kadar pek çok objede karşımıza çıkan çiçek figürü bu sezon takılarda kendini gösteriyor. Her daim popüler olan çiçekli takılar 2015 sonbahar-kış sezonunda da revaçta olan modellerden. Özellikle büyük taşlı ve gösterişli çiçekli kolyeler ile sade bir elbisenizi şık bir gece elbisesine dönüştürebilirsiniz.

Yaka broşu;
Son dönemlerde popüleritesini arttıran bir başka trend ise gömlek yakaları. Gömlek yakası tasarımları çarpıcı modelleriyle 2015 sonbahar-kış koleksiyonunda da bizi yalnız bırakmıyor. Özellikle renkli taşlardan oluşan yaka modelleri sade gömleğinize şık bir dokunuş katmanız için ideal.

Bakır Renkli Küpeler;
Bakır rengi küpeler özellikle günlük kullanımlarınız için ideal bir seçenek olacak. Eğer etnik tarzı seviyorsanız birbirinden güzel bakır küpe tasarımlarıyla bu modaya uyum sağlayabilirsiniz. Bakır küpelerin yanında altın rengi takıları da göz ardı etmeyin. Gösterişli veya sade olsun bu takılar stilinize farklı bir hava katacak.


Tasma Kolye;
Yükselişte olan diğer bir trend ise şüphesiz tasma kolyeler. Gümüş, altın veya plaka şeklinde olan modellerin yanı sıra değişik figürlü ve zincirli parçalar sizleri bekliyor. Zevkinize uygun seçeceğiniz tasma kolyeler ile hem çok havalı hem de gösterişli bir görünüm yakalamanız mümkün.


Zincir Kolye;
Zincir kolyeler de bu sezonun dikkat çeken detaylarından. Siyah ya da koyu renk kazak ile kullanabileceğiniz bu tarz kolyeler ile sıradan bir kombini dahi şık bir hale getirebilirsiniz.


Uzun Eldivenler;
60’lı 70’li yılların vazgeçilmezi uzun eldiven modası yeniden sahnelerde.Geçen sezonun sonlarına doğru da ortaya çıkan uzun eldivenler bu sezonun popüler trendler arasında yerini alıyor.

Kalın Kemerler;
Nostaljik bir hava yaratan kalın kemerler, aynı zamanda modern kadının şehirli çizgisini en iddialı şekilde yansıtan tasarımlardan biri olarak bu sezon sıkça kullanılacak parçalardan.

Tribal Kolye;
Yeni trendlerden biri olan Tribal kolyeler de bu sezona damgasını vuracak modellerden. Üst üste birden fazla kolye takmış izlenimi yaratan, değişik detaylarla süslenmiş tribal kolyeler ile şık ve dikkat çekici bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Özgün ve farklı takı tasarım modelleri için Zet’e göz atabilirsiniz.


Örgülü Boyunluk;
Birkaç sezondur popüler olan örme boyunluklar ile 2014-2015’in soğuk kış günlerinde şıklığı ve sıcaklığı bir arada yakalayacaksınız.

Kürklü Takılar;
Tarzınıza vamp bir hava katmak istiyorsanız bu sezon kürk detaylı bir aksesuar edinmeniz şart.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe