7 adımda doğal güzelliğe kavuşmanın yolları

Doğal olmak kendinizi salmak demek değil elbette... Erkekler doğal kadınlara bayılıyorlar. Kendinizle barışın, kendinizi sevin ve güvenin.

İşte size bakımlı ama doğal olmak için 7 altın kural:

Güzel olduğunuza inanın: 
Kendine güvenen bir kadından daha doğal ve daha güzel ne olabilir ki?

Sağlığınıza özen gösterin: 
Bu doğal güzelliğin arttırılmasında esastır. Bu sadece yoğurt ve müsli yemek anlamına gelmez. Bunun yerine dengeli beslenin. Dans edin, arkadaşlarınızla yürümeye başlayın.

Cildinizi temizleyin: 
Akneler, lekeler ve sivilceleriniz için biberiye yağı gibi doğal ürünler kullanabilirsiniz. Daha çok sebze ve meyve tüketin. D ve C vitamini depolayın. Sıcak sudan sonra yüzünüzü soğuk su ile yıkayın ve alkol içermeyen bir temizleyici kullanın. Güneş koruyucu kullanmayı unutmayın.

Güzel sağlıklı saçlar: 
Saçlar dikkat çekmek her zaman mükemmel bir yoldur. Siz ne kadar sağlıklı ve mutlu olursanız saçlarınız o kadar güzel görünür. Saçlarınızı yakan fön, maşa gibi işlemlerden önce saçlarınıza muhakkak koruyucu sprey sürün. Doğal az amonyaklı boyalar kullanın.

Dişlerinizi fırçalayın: 
Güzel bir gülümsemeden daha doğal ne olabilir ki? Onarıcı bir diş macunu ile dişlerinizi günde en az 2 defa fırçalayın. Fırçalama çürük ve diş eti problemlerinizi azaltır. Yılda 2 kez kontrol için diş hekiminize başvurun. Dişlerinizi beyaz tutmak için asitli ve kafeinli içeceklerden uzak durun.

Makyajınızı çok abartmayın: 
Renkli bir nemlendirici, Hafif bir rimel, şeffaf ya da pembe bir ruj, krem bir allık ile yüzünüze renk verebilirsiniz.

Yeterince uyuyun: 
Uyku! Uyumak harika ama yeterince yapmıyoruz. Uzmanlar 9 saat uykunun ideal süre olduğunu belirtiyorlar. Yatmadan 2 saat önce yemek yemeyi bırakın. Huzursuz bir gece geçirmek istemiyorsanız kafein tüketmeyin.

Kaynak: HT Hayat
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !