Kağıthane Psikolog

Kağıthane Psikolog
En iyi Kağıthane psikolog uzmanlarından destek alma isteğinizi anlıyoruz. Bu isteğinizi yerine getirmek için buradayız. Deneyimli psikolog hassas konular hakkında konuşmayı ve kişisel düşünce ve duyguları açıklamayı içerdiğinden, danışmanınız deneyimli ve profesyonel olarak kalifiye olmalıdır. Bazen bir yabancıyla konuşmak, akraba veya arkadaşlarla konuşmaktan daha kolaydır. Eğitimli bir danışmanlarımız veya terapistlerimiz sizi dinler ve sizi yargılamadan sorunlara kendi cevaplarınızı bulmanıza yardımcı olur. Psikoloğunuz size konuşmanız, ağlamanız, bağırmanız veya sadece düşünmeniz için zaman verecektir. Size ve fikirlerinize saygı duyacak biriyle sorunlarınıza farklı bir şekilde bakma fırsatı yakalayacaksınız.


Pek çok farklı terapi türü olmasına rağmen hepsinin benzer bir amacı vardır: kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olmak. 


Kağıthane Psikolog aşağıdakiler dahil pek çok şey için yararlıdır;


·         Depresyon

·         Endişe

·         Yeme bozukluğu

·         Bir fobi

·         Bir bağımlılık

·         Şizofreni veya bipolar bozukluk gibi ciddi bir akıl sağlığı durumu teşhisinde

 

Geçmişte başınıza gelen istismar


Ayrıca fiziksel veya cinsel istismara uğradıysanız ya da ayrımcılığa veya ırkçılığa maruz kaldıysanız, psikologlarımızdan sonra hayatla daha iyi başa çıkabileceğinizi hissedebilirsiniz.


Kağıthane Psikolog

65 yaş üstü için Kağıthane Psikolog


Kağıthane psikolog yaşlı insanları da unutmadı. Yaşlı insanlar, özellikle depresyonu olanlar, psikologlardan herkes kadar faydalanabilir.


Daha sonraki yaşamda, özellikle 65 yaşın üzerindeki depresyon, genellikle yaşlanmanın normal bir parçası olarak göz ardı edilir. Ancak durum böyle değil ve kendinizi kötü hissediyorsanız, konuşma terapisi hayattan aldığınız zevki artırabilir. Kağıthane Psikolog ayrıca bunama hastalarına ve onlara bakan insanlara da yardımcı olabilmektedir.


Sağlık şakaya gelmez, sağlığınızı en güvenilir yerlere emanet edin. Sizlerde her türlü, bunalımdan, travmadan, sıkıntıdan kurtulmak için Kağıthane psikoloğu arayışındaysanız Yeni Nesil Danışmanlık merkezimizden psikolojik destek için randevu alabilirsiniz.

Kağıthane Pedagog

Kağıthane pedagog küçük çocukların öğrenme, gelişim, sosyal ve fiziksel ihtiyaçları konusunda uzmanlaşmıştır. Bu eğitimciler, küçük çocukların sadece erken akademik bilgileri değil, aynı zamanda sosyal, motor ve uyumsal becerileri de öğrenebilecekleri güvenli ve rahat bir ortam sağlar. Pedagoglarımız çocukluk travmaları ve gelişimsel sağlık konusunda uzmanlaşmıştır. Kağıthane' nin en kaliteli pedagoglarıyla iletişime geçmek istemeniz en doğal hakkınız. Kağıthane pedagog arayışındaysanız Yeni Nesil Danışmanlık merkezimizden psikolojik destek için randevu alabilirsiniz.

Kağıthane oyun terapisti

Oyun terapistlerimiz, çocukların zor yaşam deneyimlerini veya karmaşık psikolojik sorunları oyun yoluyla anlamlandırmalarına yardımcı olur. Çocuklarımızın oynamasına (ve eğlenmesine) izin vermek onların esenliği için önemlidir ve fiziksel, sosyal ve duygusal gelişimlerini artırabilir. Ekstra desteğe ihtiyacı olan çocuklarla iletişim kurmanın da önemli bir yolu olabilir.


Oyun Terapistlerimiz, yas, istismar ve ihmal, depresyon ve kaygı, aile içi çatışmalar, psikolojik sorunlar veya diğer travmatik deneyimler gibi zor durum ve deneyimler üzerinde çalışmak için çocuklarla (ve aileleriyle) çalışan yetenekli profesyonellerdir. Çocukların duygularını ve deneyimlerini ifade etmelerine ve anlamalarına ve zor durumlarla nasıl başa çıkacaklarını öğrenmelerine yardımcı olmak için oyunu kullanırlar.


Sizler de çocuklarınızda herhangi bir problem keşfettiyseniz, kendiniz halletmeye çalışmayın. Kağıthane oyun terapisti arayışındaysanız Yeni Nesil Danışmanlık merkezimizden psikolojik destek için randevu alabilirsiniz.

Kağıthane Çocuk Psikoloğu 

Çocukların ve ergenlerin yaşam ve ilişki sorunları ve akıl sağlığı koşullarıyla daha iyi başa çıkmayı öğrenmelerine yardımcı olmak için psikolojik değerlendirmeler ve çeşitli terapi biçimleri kullanan ruh sağlığı uzmanlarımızla tanışmak ister misiniz ? 


Bebeğinizin yeni yürümeye başlayan çocukların, çocukların ve ergenlerin zihinsel, duygusal, sosyal ve davranışsal sağlığını değerlendirmek ve tedavi etmek için profesyonel eğitime ve klinik becerilere sahibiz. Çocuklarız için en iyisi olan Kağıthane çocuk psikoloğu arayışındaysanız Yeni Nesil Danışmanlık merkezimizden psikolojik destek için randevu alabilirsiniz.

 

İLETİŞİM

www.yeninesildanisman.com

Alibeyköy mah. Atatürk cad. No:15 D:1 Eyüpsultan / İSTANBUL
Tel :  0 552 798 84 86


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !