Eğer bir kadın seksten kaçıyorsa

Eğer bir kadın seksten kaçıyorsa
Uzun bir ilişkiye sahip olmanın güzel yanlarından biri de düzenli bir seks hayatınızın olmasıdır. Özellikle erkekler için, bu bağlılık için çok önemli bir ayrıntıdır. 

Bazı kadınlar erkek arkadaşlarından kaçmayı bir alışkanlık haline getirmektedirler ve sadece çok özel durumlarda seks yaparlar. Erkeklere göre bu çok katı ve alışılmadık bir ceza gibi görülmektedir. Tabiki bir kadının seks istememesiyle bilerek saklanması arasında fark vardır. Eğer bir kadın seksten kaçıyorsa bir mesaj vermeye çalışıyordur. Seksten kaçmasını sağlayabilecek birkaç neden ve sizin yapabilecekleriniz.

Kızgın olabilir

Büyük ihtimalle kadınların seksten kaçmalarının en büyük sebebidir. Eğer onu çok kızdıracak birşey yaptıysanız sizin en çok istediğiniz şeyi sizden uzak tutarak sizi cezalandırıyor olabilir. Eğer negatif duygular – kızgın, endişeli, stresli, bunalmış vb-  besliyorsa bir kadının yapmak isteyeceği en son şeydir çarşafların altına girmek. Erkekler duygularını bir yana atıp işe koyulabilirken kadınların bunu yapması ve tahrik olması çok zordur. Kızgın, ateşli ve vahşi seks ile bir probleminiz olmayabilir ama o yatağa atlamadan önce meseleyi halletmek ister.

Çözümü ise, neye kızgın olduğunu bulun ve düzeltmeye çalışın. Bazen yanlış yaptığınızı kabullenmek bile onu sakinleştirmeye yetebilir. Diğer zamanlarda ise onunla uzun uzun duygularınızdan bahsedilen bir konuşma yapmanız gerekebilir.

Savunuyor olabilir

Eğer sizden güzel sevgiyi kaçırıyorsa, bu sizin üzerinizdeki gücünü ve ilişkiyi beyan etmek için olabilir. Eğer bir ilişkide kadınların kontrolü hiç kaybetmedikleri bir nokta varsa o da sekstir. Size yatakta kimin patron olduğunu göstermek için yapıyor olabilir yada hayatının başka bir bölümündeki zayıflığını dengelemeye çalışıyordur. Belki zalim bir patron, baskıcı bir yakın arkadaşı veya aşırı korumacı bir annesi vardır.

Eğer kendini savunmak için seksten kaçtığını hissediyorsanız, kapıları açmanın en kolay yolu onun seksi yeteneklerine ve maharetlerine iltifat etmektir. Bu yanlış gibi gözükebilir ama onun yataktaki yeteneklerini kabul ederseniz o da statüsünü ispatlamaya çalışmanın gereksiz olduğunu farkedebilir.

Sizinle oynuyor

Kadınların seksten kaçmasının bir başka nedeni ise sizden birşey almaya çalışmasıdır. İstediği şeye ulaşmanın başka bir yolunu bulamayınca siz kabul edene kadar bütün seks ayrıcalıklarınızı elinizden alabilir. Bu genellikle büyük birşeydir. Genellikle çöpü çıkarmadınız diye sizi sekssiz bırakmayacaktır.

Bundan kurtulmanın en kolay yolu ona istediğini vermektir. Eğer bu mümkün değilse onunla mantık çerçevesi içinde anlaşmaya çalışabilirsiniz. Eğer bu da işe yaramazsa ona istediğine benzer birşey verebilirsiniz. Eğer bunu da yapamıyorsanız kendinize hizmet ederek sadece bekleyeceksiniz.

Sıkılmış olabilir

Eğlenmediği ve hoşuna gitmediği için seksten kaçıyor olabilir. Bazı kadınlar partnerleriyle seks hakkında konuşmaktan çekinirler, özellikle problem varsa. Böylece söylemek yerine sadece dükkanı kapatabilirler.

Daha çok nedenler için okumaya devam

Böyle bir seks yasağından kurtulmak için ona yeni şeyler önerebilirsiniz. Seks shop'a götürün ve ikiniz içinde eğlenceli bir oyuncak alın. İşleri nasıl kızıştırabileceğinize dair bir kitap alın. Eğer değişiklik yapmak istediğinize dair ilgi ve çaba gösterirseniz size tekrar açılabilir.

Yorgun olabilir

Belki seksten kaçmıyor ve sadece çok yorgundur. Belki siz ondan daha sık yapmak istiyor olabilirsiniz ama o size ayak uyduramıyor olabilir. Hayatı onu strese sokuyor ve çok meşgul tutuyor olabilir ve sizin kadar çok seksten zevk almasını kısıtlıyor olabilir.

Bu fikre geri dönmesi için onu rahatlatıcı birkaç hareketle şımartın. Köpüklü banyo hazırlayın veya ona masaj yapın. Eğer rahatlarsa kendini daha seksi hissedebilir. Veya bir geceliğine tamamen fedakar olabilir ve bütün zamanınızı onu mutlu ettirmekle geçirebilirsiniz, böylece o da bu iyiliğinizin karşılığını vermek için daha da heveslenebilir. Ayrıca sıklığını biraz düşürebilirisiniz. Her tahrik olduğunuzda ona gideceğinize arada bir işleri kendi elinize alın.

Aldatıyor olabilir

Sizi yataktan atmasının bir nedeni ise sizden başka biri ile yatağa girme fikri daha cazip geliyor olabilir. Eğer böyleyse sekssizlikten daha büyük problemleriniz var demektir. Sizi aldattığından şüpheleniyorsanız – seksten kaçmasından daha fazla sebepleriniz olmalı – şüphelerinizle ilgili onunla yüzleşin ve açıklamasını dinleyin. Aldattığını öğrenirseniz devam edip denemek isteyip istemediğinize siz karar vereceksiniz.

Oyunlar oynamak

Kadınlar seksten kaçabilir çünkü erkekler buna izin verir. Çoğu erkeğin sekssiz yaşayamayacağı bir gerçektir ve bunu elde etmek için ellerinden geleni yaparlar. Kız arkadaşınızla açıkça sohbet edebiliyorsanız, bu sorunları konuşarak aşabilirsiniz – bacaklarını kapama noktasına gelmeden. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe