Lazerle idrar kaçırma tedavisi

Lazerle idrar kaçırma tedavisi

İdrar kaçırma sık sık rastlanan sorunlardan biri olması nedeniyle tedavi yöntemleri de merak edilmektedir. Herhangi bir cerrahi işlem olmadan lazer ile idrar kaçırma tedavisi yapılması mümkündür. Hızlı ve etkili bir yöntem olması nedeniyle son dönemlerde en çok tercih edilen idrar kaçırma tedavisi olarak lazer yöntemi karşımıza çıkar.
 

Lazerle İdrar Kaçırma Tedavisi

 
Lazer yolu ile idrar kaçırma tedavisi yapmak mümkündür. Hastaların günlük yaşantılarını etkilemeden lazerle idrar kaçırma tedavisi yapmak hızlı ve aynı zamanda pratik bir yöntemdir. Bu tedavi yönteminin yapılması için orta ya da hafif idrar kaçırmalarının olması gerekir. Karışık tipteki idrar kaçırmalarında da lazerle idrar kaçırma tedavisi yapılması mümkündür.
 
Herhangi bir kesi uygulaması olmadan lazerle yapılan tedavide herhangi bir ağrı oluşumu olmaz. Ayakta ve hızlı bir şekilde gerçekleşen lazerle idrar kaçırma tedavisi en fazla 25-30 dakika süren bir işlemdir. Tedaviden önce hastalar bir muayene masasına alınır ve özel bir spekulum ile birlikte hastanın pozisyonu ayarlanır. Sonrasında lazer foto termal ile birlikte kolajen dokularındaki dokuların üretimi artırılır ve idrar torbasının yerine vajen ve pelvik kaslarda sıkılaşma sağlanır. 
 

İdrar Kaçırma Nedenleri

 
Birçok kişi idrar kaçırma sorunu yaşadığından idrar kaçırma tedavisi hakkında araştırma yapmaktadır. Erkeklerde karşılaşılan bu sorunun genelde prostat ameliyatı nedeniyle oluştuğu bilinmektedir. İleri yaştaki kişilerde kasların gevşemesi nedeniyle de idrar kaçırma problemleriyle karşılaşmak mümkündür. Kolay bir şekilde lazer ile idrar kaçırma tedavisi yapılması mümkündür.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !