Ünlü kuaför Ahmet Tunbul'dan en popüler kaynak saç modelleri

Ünlü kuaför Ahmet Tunbul'dan en popüler kaynak saç modelleri
Saç tasarım dünyasında son trend; kaynak saçlar… Saçların çok kısa olması, boya ve benzeri işlemler neticesinde yıpranması, yanması, geç uzaması, çok seyrek olması ya da cansız bir görünüme sahip olması çeşitli kaynak saç uygulamalarının kullanılmasına zemin hazırlıyor. Kaynak uygulamasının seçiminde nelere dikkat etmemiz gerektiğini ünü Bahçeşehir sınırlarını aşan Ahmet Tunbul’ dan dinleyelim; ‘‘Kaynak saç yaptırırken önemli olan doğru kuaförü tercih etmektedir. Profesyonel ellerde yapılan hiçbir işlem saçlarınıza zarar vermez’’. 

Saçlarınız sizin için vazgeçilmezdir. Her kadın en güzel ve en parlak gür saçlara sahip olmak ister. Ancak saçınıza yaptırdığınız boya, fön ve diğer ısıl işlemler kimyasal maddelerin yoğunluğundan dolayı zamanla yıpranmalara ve sağlıksız saçlara sahip olmanıza neden olur. Böyle durumlarda saça farklı bakımlar yapılsa da net sonuç alamazsınız. Saçlarınızın dinlenmesi ve hiçbir kimyasal ya da ısıl işlem görmemesi gerekir. Daha bakımlı görünen saçlara sahip olmak için saçlarınıza ısıl işlem uygulamadan ya da boyatmadan duramıyorsanız hepsini unutun. Bunları yapmadan da bakımlı görünen saçlara sahip olabilirsiniz. Nasıl mı? Tabi ki de kaynak saç yöntemlerini tercih ederek… Kaynak saç ile ilgili merak ettiğiniz ve işinize yarayacak tüm detayları ünlü kuaför Ahmet Tunbul sizler için anlattı.

KUAFÖR SEÇİMİ ÇOK ÖNEMLİ


Bahçeşehir'de kendi adını taşıyan salonunda hizmet veren ve yaptığı her saç uygulamasıyla adından sıkça söz ettiren ünlü kuaför Ahmet Tunbul, kaynak saç konusunda kadınları uyarıyor: "Kaynak saç birçok kadın saçlara daha dolgunluk ve yoğunluk vermek amacıyla yapılmaktadır. Birçok çeşidi bulunan kaynak saç uygulamasının doğru uzmanın elinde doğru tercih ve uygulamalarla yapılması gerekmektedir. Her kadının aklındaki sorunun cevabı ise; Hayır, profesyonel ellerde yapılan hiçbir işlem saça zarar vermez.’’

İşletmecilikten İnstagram Fenomenliğine


Başarılı uygulamaları sosyal medyada da büyük ilgi gören ve Instagram'da 100 bin takipçiyi aşan Ahmet Tunbul, kaynak saç konusunda akla ilk gelen isimlerden: ‘‘Kaynak saç birçok kadın tarafından genellikle kısa olan saçları uzatmak ya da saçlara dolgunluk ve yoğunluk vermek amacıyla kullanılıyor. Kaynak saçın birçok çeşidi var ve bu çeşitlerin kullanımı ve takılması farklılık gösteriyor. Tam da bu noktada kuaför seçimi çok büyük önem kazanıyor’’. Diyen Tunbul, kendisinin bu konudaki başarılardan bahsetti: ‘’ Biz öncelikle salonumuza gelen kadınları tanıyor, saçlarını inceliyoruz. Saçlara uygulanabilecek doğru kaynak çeşidini beliriyoruz. Salonumuzda her saç emin ellerde. Bizi kaynak konusunda bir Numara yapan şey tam olarak bu tavrımız’’.


anahtar kelimeler: Ahmet Tunbul, Güzellik Salonu, Kuaför

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !