Tüm riskli alanları güvenli hale getiriyoruz

Çocuklar, Yetişkinler ve Evcil Dostlarımız için Tüm Riskli Alanları Güvenli Hale Getiriyoruz.

Emniyet Sistemleri Hayat Kurtarır. 





Evcil Dostlarımıza Yüksek Emniyet


Evcil Hayvan Emniyet Sistemi
Evcil hayvan almak özellikle de her çocuğun hayalidir. Çok isteyerek aldığımız bu can dostlarımıza zarar geldiğinde aslında en büyük zararı biz görmüş oluruz. Merdiven korkulukları ve balkon gibi alanlar çok fazla risk taşır. Evcil hayvan filesi ile hem sevimli dostlarımızı olası tehlikelere karşı olan riskleri en aza indirerek onlarında güven ortamında yaşamalarını sağlayabileceksiniz. Evcil hayvan file sistemlerimiz her türlü göz açıklığı, iç ve dış tehlikelere karşı güçlendirilmiş bir yapıda olduğundan sevimli dostlarımız evcil hayvan emniyet sistemi ile tamamen güvende olacaklar. Uzun süreli kullanım ve dayanıklı yapısı sayesinde her yıl size ekstra bir maliyet doğmadan kullanabilirsiniz.
Kimler için ağ güvenliği üretiyoruz?
Atik ve esnek yapılarından dolayı kedi emniyet sistemleri başta olmak üzere ;
* Köpek
* Tavuk
* Tavşan
* Kuş ve
* Balık
Gibi hayvanlar için emniyet sistemleri tasarlıyoruz. 
 


File İstanbul Marka Güvencesi Adı Altında Evcil Dostlarımız için Pencere, Balkon, Bahçe, Havuz Gibi Onlarca Çeşitli Alanda Yüksek Emniyet Sağladık.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

*Tel İlaveli Polyester Yapıdadır.
*File Çevresi Silikon Çelik Halatla Güçlendirilir.
*Cilde Temas Halinde Zararsızdır. Toksik Madde Barındırmaz.
*UV Katkılıdır. (Gün Işınlarına ve Dış Hava Şartlarına Dayanıklıdır)
*80 KG. Basınca Dayanım Gösteririr ve Kemirmelere Karşı Dayanıklıdır.
*2 Yıl Garantilidir. (Temiz Kullanımda 10 Yıl Ömrü Vardır)
*Pencere İç Çeperine Sabitlebilir ve Tüm Ölçülerde Balkonlara ve Diğer Alanlara Tasarlanabilir.
*İsteğe Göre Açılır Kapanır, Sürgülü ve Kilitli Sistemlerde Yapılmaktadır.
*Göz Yormayan Koyu Yeşil Renk Tonuyla Estetik Bir Görünüme Sahiptir.
*File Aralıklarıyla Evcil Dostlarımızın Manzarasını Engellemiyoruz. Emniyetli Şekilde Pencere, Balkon gibi Alanlarda Dış Dünya'yı Gözlemleyebilecekler.

 KURULUM ÇEŞİTLERİ

*Balkon ve Çeşitli Alanlarda Gerekli Görüldüğü Yerlerde Alüminyum Profilden Çerçeve Yapılarak Emniyet Ağı Kurulmaktadır.
*Beton Yapısına Göre 10 cm Aralıklarla Piton Kancalar Yardımıyla Emniyet Ağı Kurulur.
*Pencere, Cam balkon gibi Alanlarda ise Özel Demir Parçaları (Beyaz, Kahverengi, Siyah Renk Seçenekleriyle) Monte Edilmektedir.




Çelik, Polyamid Balkon Emniyet Sistemleri

Balkon filesi yüksek katlı binalarda özellikle çocuk veya evcil hayvan sahibi kişilerin tercih ettiği güvenlik ağı çeşitidir. Yüksek kattan düşme ve sarkmaları engellemek amaçlı tasarlanan bu ürünler ayrıca kuş koruma görevi de sağlamaktadır. Balkon güvenlik ağı fiyatları, kaliteli balkon güvenlik filesi, file çeşitleri ve özel indirimler için bizimle iletişime geçiniz.Çelik, Polyamid emniyet sistemlerimiz, patent koruması altında İTÜ (İstanbul Teknik Üniversitesi) Laboratuvarları'nda yüksek basınç testleri yapılmıştır ve yüksek mukavemetlidir. Yüksek kalite ve son teknoloji ile ürünlerimiz üretilerek müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır. Sınırsız renk ve ölçü seçenekleriyle montaj dahil hizmet verilmektedir.

Balkonlar özellikle yaz aylarında en sık kullanılan alanlardır. Çocukların sarkmaması ve tamamen onların ve diğer bireylerin güvenliği için uygulanan balkon fileleri en uygun fiyatlarla sitemizde yer almaktadır. Firmamız üretimlerinde en doğru iplikleri kullanarak file üretimi gün yapmaktadır. Balkon güvenlik filesi için bize 7/24 ulaşarak tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Balkonlarda güvenliği sağlamak veya kuşlardan korunmak için uygulanan güvenlik fileleri farklı ebatlarda olduğundan dolayı fiyat aralıkları da değişmektedir.

Balkon Fileleri İçin Hemen Ulaşın

Her büyüklükteki balkon için file üretimini en iyi şekilde yaparak sizlere sunmaktayız. Balkonların dış etmenlerden korunması ve evde yaşayan fertlerin güvenliği için kullanılan bu fileler özel ve sağlam malzemelerden üretilmiştir.

FİLE EMNİYET SİSTEMLERİMİZ HAKKINDA;

Emniyet Ağının yaklaşık her tarafında 4 mm (Evcil Hayvanlar için Emniyette 2,5mm, 3mm) kalınlık mevcuttur. Göz aralıkları 5 x 5 (isteğe göre aralık daralır ya da genişletilir) Beyaz, yeşil, siyah renk seçenekleri dışında özel renk, çift ve çok renk seçenekleri mevcuttur.  (örnek resme, videoya bakınız). Sınır örgüsüne ek olarak silikonlu çelik halat (3 mm) dikilir ya da kullanım amacına göre paraşüt ipi dikilir / bağlanır. 
Güçlendirilmiş kenarlıklar, ağa her tarafta düzgün bir dış kenar sağlar ve aynı zamanda stabil, gerilime dayanıklı sabitleme noktaları sağlar. Kenarlık ve tüm dikişler ağ ile aynı renkte yapılılarak estetiklik kazandırılır.
Kullanım alanına uygunsa (gerekli alanlarda) paslanmaz demir, alüminyum kutu  profiller ile alana çerçeve yapılır. Uygun değilse piton vidalar ile 5 cm, 10 cm, 15 cm aralıklarla matkap yardımıyla delinerek sabitlenir ve gerilir.
Güvenlik ağı, dokuma, derin boyanmış polipropilen filament iplikten oluşur. Ürünümüz, yırtılmaya karşı oldukça dayanıklı, yüksek mukavemetli ve stabil bir sentetik elyaftır. Düğümlü bir bağlantıdan daha az sabit olmayan düğümsüz örgü sayesinde ağ şeklini mükemmel bir şekilde korur.
Ürünümüz elbette % 100 toksik madde barındırmaz. Ağız, gözler, cilde temas halinde tamamen güvenlidir. Hava koşullarına dayanıklılıkları ve UV stabiliteleri sayesinde, güvenlik ağlarımız hem açık hem de kapalı kullanım için uygundur. 
Ürünlerimiz pencere, balkon, galeri boşluğu, merdiven, havuz, kuş önleme, enkaz önleme gibi yüzlerce çeşitli alanın emniyetinde kullanılmaktadır.
Tüm ürünlerimiz 1. Sınıf kalitede uzun ömürlü ve garantilidir.




Çelik Pencere ve Alan Emniyet Sistemleri

ÇELİK EMNİYET SİSTEMLERİ;

İTÜ (İstanbul Teknik Üniversitesi) Laboratuvarları'nda farklı noktalardan yüklemeler yapılarak ürün test edilmiştir ve 250 kg. basınca dayanıklıdır.

Her pencereye ve çeşitli alanlara uyarlanabilen bir yapıdadır.

Pencere kanatlarının kapanmasına engel olmaz.

PVC izolasyon sayesinde çelik halat ellerinize zarar vermez.

Cam temizliğine engel olmaz, güvenli temizlik imkanı sunar.

Sinekliklerle uyumludur.

Beyaz, Siyah, Kahverengi renk seçenekleri bulunmaktadır.

İhtiyaç durumu ortadan kalktığında rahatlıkla sökülebilir, başka yerde tekrar kullanılabilir.

Uzun ömürlü ve garantilidir.



✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !