Tasarımlarıyla Dekorasyona Güç Katan Yemek Masası Önerileri

Tasarımlarıyla Dekorasyona Güç Katan Yemek Masası Önerileri

Ev için en önemli alanlardan biri yemek odalarıdır. Misafirlerin ağırlandığı, keyifli lezzetlerin tadına varıldığı ya da işlerinizi halletmek için kullandığınız bir alan olan yemek odalarının olmazsa olmazı da yemek masası tasarımları oluyor. Yemek masası seçenekleri dekorasyonun tamamlayıcı unsuru olarak yer alıyor. Fonksiyonel yapılarıyla işlevsel alanlar oluşturulmasını sağlarken ergonomik tasarımlarıyla ideal mekanlar oluşturulmasına yardımcı oluyorlar. Peki, yemek odanıza yeni bir bakış atmanızı sağlayacak yemek masası dekorasyonu nasıl olmalı?

Şıklığın İlhamı Yemek Masası Modelleri 


Yaşam alanlarına uygun yemek masası seçiminde bulunurken tarzınızı yansıtan masa seçiminde bulunmanız tarzınızı gün ışığına çıkarmanıza yardımcı olur. Karar verirken masanın rengini, şeklini veya üretim materyalini değerlendirerek evinize en uygun yemek masası tasarımını bulabilirsiniz.

Modern Yemek Odası Takımı: Modern yemek masası seçenekleri şık ve zarif çizgileri ile evinize estetik bir hava katabilir ve göz alıcı şıklığın yansımasını ambiyans olarak size ve misafirlerinize hissettirebilir. Yemek odanız için ister koyu tonların asaletini yansıtan istersenizde açık tonların verdiği ferahlık hissini yaşamanızı sağlayacak modelleri seçin; beklentinize uygun ve ihtiyacınızı karşılayacak modele ulaşmanız mümkün. Oturma odanıza sıcak modern bir atmosfer katmak için altın rengi zarif detayların ahşap doku ile bütünleştiği yemek masası tasarımlarını tercih edebilir ya da ceviz ve krem rengin bir araya geldiği tasarımları seçerek kusursuz uyumu yaşam alanınıza adapte edebilirsiniz. Çarpıcı tasarım anlayışınızı yansıtacak masa seçenekleri arasından seçim yapmak için siyah renkteki ürünlere göz atabilir ve dekorasyonunuzu şenlendirebilirsiniz. Lezzetli yemeklerinizin tatlı sohbetlere eşlik ettiği anları antrasit, beyaz, ekru ve daha birçok renkteki masa tasarımları ile bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

Klasik Yemek Odası: Klasik bir yemek odası takımına sahip olmak için mermer detayların göze çarptığı modelleri ya da oymalı detayların olduğu modellere şans verebilirsiniz. Gösterişli çizgilerin asalet ile bütünleştiği modelleri seçerken tercihinizi koyu tonlardan yapabilirsiniz. Açılır-kapanır özellikleri sayesinde dekorasyonunuzda sıradanlıktan uzaklaşabilir ve keyifli stilleriyle dekorasyonunuzu hareketlendirebilirsiniz.

Country Yemek Odası Takımı: Country tarzda doğal malzemelere vurgu yapılırken aynı zamanda doğal renkler ile birlikte rahat ve sıcak hissettiren davetkar bir görünüm önem taşır. Bunun için beyaz renk ve ahşap ayaklı yemek masası takımını seçebilir ya da dilerseniz farklı parçaları bir araya getirerek kendi dekorasyon anlayışınızı oluşturabilirsiniz. Çok fazla renk ve desenden uzak durarak sade ve doğal tasarımlarla istediğiniz görünümü yakalayabilirsiniz. Yemek odanız salonunuz ile aynı ortamdaysa alacağınız aksesuar ve mobilyalar ile bir bütünlük oluşturabilirsiniz. Salonunuza çiçek desenli bir puf ya da aksesuar olarak dekoratif fenerler kullanabilirsiniz.

Tasarımlarıyla Dekorasyona Güç Katan Yemek Masası Önerileri

Sandalyeler ile Renkli ve Dinamik Dekorasyon


Masa seçimi gibi sandalye seçimi de dekorasyon söz konusu olduğunda oldukça önemli oluyor. Fakat masa etrafında keyifli yemeklerin tadına varmak için toplandığımız gibi ara sıra çalışma alanı olarak kullanmak amacıyla da toplanıyoruz. Dolayısıyla konfor göz ardı edilemez. Evinizin odasına estetik bir görüntü katacak yemek sandalyesi modellerinin gösterişli ve konforlu tasarımlarıyla yemek masası dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Modern bir dekorasyonda doğru ya da yanlış olmadığı için kendinize bir tema seçebilir ve göz zevkleriniz doğrultusunda sandalye seçiminde bulunabilirsiniz. Bunun için sandalyeleri farklı renkte kumaşlarla kombinleyebilirsiniz. 2021 yemek odası dekorasyon anlayışında da bulunan trend ile yemek odanıza sıcaklık ve farklı bir boyut kazandırabilirsiniz.

Bench ile Yemek Odanıza Karakteristik Bir Dokunuş Katabilirsiniz


Bench kullanımı 2021 yemek odası trendleri arasında bulunuyor ve yaşam alanlarına hoş bir görünüm katarken birçok avantaj da sunuyor. Siz de yılın trendlerinden benchleri kullanarak yemek masası dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Özellikle küçük bir yemek odanız varsa ekstra kullanım alanı açabilir ve daha fazla insana yer açabilirsiniz. Ayrıca masanız pencere yanına konumlandırılacak ise pencere önünü kapatmayacak ve ışığın içeri girmesine engel olmayacaktır.

Şık ve İşlevsel Mutfak Masası Takımları


Mutfağınız için masası tercihinde bulunurken en önemli kriter mutfak genişliği oluyor. Dolayısıyla mutfağınız küçükse yalın tasarımlı modelleri seçebilir, büyükse de geniş yapılı modelleri seçerek konforu mutfağınıza getirebilirsiniz. Ahşabın koyu tonlarını tercih ederek doğanın sıcaklığını mutfağınıza getirebilir ve açık tonlardaki yemek masası seçenekleri ile ferahlık hissini yaşayabilirsiniz. Mutfağınızda pastel ve canlı tonları bir arada kullanarak huzursuzluğu giderebilir ve neşe katabilirsiniz.

Tasarımlarıyla Dekorasyona Güç Katan Yemek Masası Önerileri

Şık ve Konforlu Dekorasyon Anlayışı Engince'de


Engince'de her tarza ve bütçeye hitap eden modeller arasından bütçenize uygun yemek masası fiyatlarını bulabilir ve konseptinize uygun dekorasyonu oluşturabilirsiniz. İster tek tek isterseniz de set olarak alacağınız takımlar sayesinde birçok alternatifi değerlendirebilirsiniz. Aradığınız tarz dışında farklı tarzları bir araya getirebilir ve Engince aracılığıya özgün dekorasyon anlayışınızı şık tasarımlarla yorumlayabilirsiniz. Yemek masası ve sandalyesi dışında yemek odanızı tamamlayacak konsol ve vitrin gibi mobilyaları da siparişinize ekleyebilirsiniz. Siz de tercihinizi Engince'den yana yapın, mükemmel oda tasarımları konusunda ilham alın ve yemek odanızı yenilirken fark yaratın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !