Her Tarzda Ferace Devr-i Tesettür’de

Her Tarzda Ferace Devr-i Tesettür’de

Kim akıl ettiyse epey dua aldı desenize. Tamam, öyle aşırı farklı bir şey değil. Birçok alternatifi de mevcut. Fakat bu, bir başka diye düşünüyorum. Eminim aynı fikirde olduğum kişiler vardır okuyucular arasında. Neyden mi bahsediyorum? Bizi dışarı çıkmamız için saran, saatlerimizi alan, belki de çıkma fikrimizden geri döndüren, ne giysem düşüncesini alt eden feracelerden bahsediyorum. Evde günlük ve en rahat kıyafetlerinizle dolaşırken, acilen dışarı çıkmanız gerektiğini düşünsenize. İllaki yaşanmış bir durumdur bu. Direkt, tek parça şekilde üzerinize alıyorsunuz, bir şal veya eşarp bağladık mı tamamız. İnanılmaz pratiklik kazandıran feraceler, yaz günlerinin de kurtarıcısı olmuştur.


Zevkinize ve bütçenize uygun ferace çeşitlerine https://www.devritesettur.com/ferace adresinden kolaylıkla gidebilirsiniz. Kullanmak istediğiniz feracenin kumaşını biliyor iseniz, öyle her kumaşı tek tek gezip zaman kaybetmeniz aleyhinize olacaktır. Devr-i Tesettür sizlere sunduğu filtreleme imkanıyla zamanınızın kendinize kalmasına vesile olmakta.  Kumaş filtresiyle seçiminizi yapar ve gelen ürünler arasında daha hızlı bir karara varabilirsiniz. Kumaşı seçtiniz fakat nasıl bir stiliniz var? Ya da almak istediğiniz ferace hangi tarzda olsun? Her şeyiyle kendinize uygun ürün seçebilmenize yardımcı olmak için, stil filtresi de mevcut. Abiye, spor, çizgili, desenli, salaş ve diğer stiller arasından tercihinizi yapabilirsiniz. Bunların yanında fiyatı düşünmemek olmaz elbette. Hepimiz zaman zaman inişler ve çıkışlar yaşarız maddi yeterlilik açısından. O an nasıl bir durumda olduğunuzu siz bilebilirsiniz. Sitede bulunan fiyat filtreleme kısmından, bütçenize uygun bir seçim yaparak daha rahat kararlar verebilirsiniz.


Baktınız ki tam bütçenize uygun, rengiyle modeliyle size hitap eden bir elbise var. Az daha inceledikten sonra fark ettiniz ve sizin bedeninizde ürün kalmamış. Zamanınız varsa biraz bekleyebilir ve beden güncellemesinden sonra alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Zamanınızın olmadığını düşünecek olursak, işte burada da filtreler imdadımıza koşuyor. Alışverişinizin en başında beden filtresini kullanarak, beğendiğiniz ürünün bedeni kalmış mı diye düşünmeden hızlıca sipariş verebilirsiniz.


Farklı mağazaların bir arada bulunduğu Devr-i Tesettür’de farklı tasarımcıların ürünlerine de göz atabilirsiniz. İndirim oranı filtresini kullanarak en özel indirimleri kaçırmamış olursunuz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !