Her Dönemin Favorisi: Chester Koltuk Takımları

Chesterfield olarak da anılan chester kanepe ve koltuk tasarımlarının geçmişi 1600’lü yıllara dayanır. İngiltere’de üretilmeye başlayan ve dünyanın pek çok bölgesinde popüler hale gelen chester koltuk takımları, şimdilerde yeniden gündemde! Hem geleneksel hem de modern dekorasyon stillerine uyarlayabileceğiniz bu tasarımları yaşam alanlarınızda nasıl değerlendireceğinizi öğrenmek ister misiniz?

Modern Dekorasyon Stillerinde Chester Koltuk Tasarımları

Chester koltuk takımları, sade ve modern stiller için de tasarlanabiliyor. Spor görünüme sahip koltuk kumaşları sayesinde bu tasarımları modern dekorasyon tarzlarına sahip yaşam alanlarında değerlendirebilirsiniz. Modern ve sade tarzlar için mindersiz modeller ön plana çıkıyor. Chester tasarımları modern koltuk takımları içerisinde değerlendirmek istiyorsanız kanepe tarzı modellerden ilham alabilirsiniz. Soft ve pastel renklere sahip mobilyalarınız dekorasyonunuz için tamamlayıcı dokunuşlar sunabilir. Chester koltuk takımlarınızla uyumlu kumaşlar ile tasarlanmış pufları da kullanarak hoş bir dekorasyon yaratabilirsiniz. Puflar için de düğme detaylarını tercih ederek chester ruhunu etkili bir şekilde vurgulayabilirsiniz.

Farklı Desenlerden İlham Alarak Çarpıcı Mekanlar Tasarlayın

Orijinal chester koltuk takımları, monokrom yani tek renkli kumaşlardan tasarlanır. Dekorasyon tarzınızda çarpıcı dokunuşlar yaratmak istiyorsanız farklı desenleri de bu koltuk modellerinde değerlendirebilirsiniz. Renk bloklu, floral desenli ya da geometrik ögelerin hakim olduğu kumaş seçeneklerini chester koltuk modellerinde de tercih edebilirsiniz. Bu ürünler, chester ruhunu yansıtan kaplama stili ve düğmeleme teknikleri ile yaşam alanınızda hoş bir dekoratif esinti yaratacaktır. Modası geçmeyen zamansız mobilyalara ihtiyaç duyuyorsanız chester koltuk modellerini rengarenk kumaşlar ile bütünleştirmeyi mutlaka düşünmelisiniz. Ekose kumaş kaplamalarını tercih ederek mekanda nostaljik esintiler yatabilirsiniz. İşlemeli ve parıltılı desenler ile klasik dekorasyon stillerini yaşam alanlarınıza taşıyabilirsiniz. Canlı renklerdeki kumaş kaplamalar ile mekanı tekdüzelikten uzaklaştırıp göz alıcı hale getirebilirsiniz.

Geleneksel Chester Stilini Uyarlayabilirsiniz

Geleneksel tasarımlarda chester mobilyalarda kolçaklar kullanılır. Kolçaksız ve mindersiz chester tasarımlarını hol, çalışma masası ve antre gibi yaşam alanlarında kullanabilirsiniz. Böylece kullanışlı ve işlevsel mekanlar yaratmanıza imkan veren şık aksesuarlar ile buluşabilirsiniz. Bu tasarımların kaplamasında her dekorasyon stili ve kişisel tercihe uygun kumaşlar değerlendirilebilir. Böylece yaşam alanlarınızı kişisel zevklerinize ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak pratik bir şekilde dekore edebilirsiniz. Ahşap ayaklı tasarımları hem modern hem de klasik dekorasyon stillerinde kullanabilirsiniz. Koltuk kumaşlarında floral desenleri tercih ederek country stillere göz kırpabilirsiniz. Metalik ayak seçenekleri ile endüstriyel dekorasyon stillerinden de ilham alabilirsiniz. Metalik ayaklar ile eskitilmiş görünüme sahip kumaş kaplamalar şık bir şekilde bütünleşir.

Orijinal Chester Tasarımlarını Tercih Edebilirsiniz

Chester koltuk tasarımlarını dünya çapında popüler hale getiren kaplamalar, deri kumaşlardır. Tasarımın orijinal versiyonunda kaplama izleri raptiye izleri ile yani düğmeleme tekniği ile kapatılmış durumdadır. Dışa doğru kıvrılan ve eğim yapan kolçaklarda da düğmeleme uygulaması yapılır. İlk üretilen bu versiyonlar, günümüzde de pek çok kullanıcının gözdesi halindedir. Her dekorasyon stiline kolaylıkla uyum sağlayan bu öncül model, temizlik kolaylığı sağladığı için de avantajlı bir ürün seçeneğidir. Nemli bir bez yardımı ile kolaylıkla temizlenen bu tasarımları berjer modellerinde de tercih edebilirsiniz. Koyu kahverengi ve siyah deri kumaş kaplamalar ile efsaneleşen orijinal chester tasarımları, ortamda göz alıcı kontrastlar yaratmak için idealdir. Koltuklarınızı şık bir şekilde tamamlayan chester berjer tasarımları ile kullanışlı mekanlar tasarlayabilirsiniz. Engince’de farklı kumaş tasarımları ile üretilmiş, dekorasyon stilinize uygun chester koltuk modelleri ile buluşabilirsiniz. Bütçenize uygun chester koltuk takımı fiyatları ile şık ve kullanışlı yaşam alanlarına imza atabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe