Hep mi Yumurta Diyenlere, Tost Makinesinde Kısa Sürede Yapabilecekleri 5 Kolay Tarif!

Tost makinesinde sadece tost yapılmayıp, dilediğiniz yemeği kısa sürede hazırlayabilirsiniz. Elinizdeki imkanlar ile vakit kaybı yaşamadan hızlı bir şekilde tost makinesinde yemek hazırlamak istiyorsanız işte size 5 kolay tarif:

1. Tost Makinesinde Izgara

Sahip olduğunuz Tefal Toast Expert 1800 W ile mükemmel ızgaralar yapabilirsiniz. İster tavuk, ister et ve balık ızgaralarınız bu üründe pişirebilirsiniz. Teflon tabanı ile kolay temizlenebilen üründe ızgaralar yapışmaz ve size istediğiniz ayarda pişirme seçenekleri sunar.


2. Sigara Böreği

Tost makineleri sigara böreği için kullanılabilir. Hazırladığınız sigara böreklerini tost makinenize dizerek istediğiniz kıvamda bir börek elde edebilirsiniz. Ayrıca yağ oranı düşük olacağı için kilo kontrolü sağlayabilirsiniz.

3. Mısır Közleme

Taze ve mevsimsel sebzelerinizi tost makinesinde közleyebilirsiniz. Severek yenilen mısır közlemesini kendiniz evde yapabilirsiniz. Sadece bir kaç dakika içinde mısırınız hazır olacaktır.

4. Waffle

Eğer tatlı bir şeyler seviyorsanız tost makinenizde waffle hazırlayabilirsiniz. Waffle’ın hamurunu hazırlayıp tost makinesine dökebilirsiniz. Ya da hazır aldığınız bu hamurları makinede ısıtabilirsiniz. Daha sonra meyveler ile süsleyerek Waffle’ınızı hazır hale getirebilirsiniz.


5. Patates Kızartması

Patates kızartmalarını satın aldığınız tost makinelerinde hazırlayabilirsiniz. İster kahvaltıda isterseniz öğlen zamanı patatesleri her zaman pişirebilirsiniz. Patatesler üzerine kızartırken biraz yağ dökebilirsiniz. Böylelikle daha gevrek bir patates kızartması elde edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe