İstanbul'da pastanın adresi Oklava Pastanesi!

Pastalar hayatımızın renkli lezzetleri... Her kutlamanın, her özel günün en neşeli anıdır pastanın kesilmesi. Yada sebepsiz bir sürprizin lezzet dolu bir mutluluğa dönüşmesinin dilim dilim hali İşimizin en güzel yanı, önce çocukların, sonra yetişkinlerin pastalarımızla tanıştıkları andaki mutluluklarını görmek ve bu mutluğu paylaşmak...

Oklava Pastanesi olarak, yıllardır pasta severlerin beğenisine sunmak üzere harika pastalar tasarlıyoruz. Pasta ustalarımız, alanlarında uzman, mesleklerinde seçkin kişiler. Pastalarımız kimi zaman minik bir dostumuzun doğum gününe, kimi zaman birbirini çok seven iki çiftin düğün törenine, kimi zaman da bir ailenin akşamını keyifli hale getirmek için evlerine misafir oluyor. Pastalarımızın gittiği yer her zaman değişiyor. Ama verdiği duygu hep aynı... Mutluluk...

Çikolatalı, fıstıklı, frambuazlı, kestaneli, krokanlı, çilekli, muzlu ve daha pek çok iç malzeme çeşidi ile hazırladığımız pastalarımız, her durum ve her kutlama için tercih edilebilecek niteliktedir.

Peki hangi özel durumlar için pasta? Tabi ki birinci sırayı doğum günleri alıyor. Çünkü doğum günü pastası, doğum günleri için vazgeçilmez. Doğum günleri için mükemmel tasarımlarımız var. Doğum günü olan kişinin minyatüründen, tuttuğu takıma, sevdiği karakterden, mesleğine kadar pek çok şeyi tasarıma aktarıyoruz. Böylece, ömür boyu unutulmayacak harika bir sürpriz hazırlamış oluyorsunuz. Hem çok güzel bir doğum günü kutlanıyor, hem de mükemmel lezzette ve tasarımda bir doğum günü pastası sofranızı süslüyor.

Nasıl hazırlanıyor?
Pastalarımız, en kaliteli malzemelerden, tamamen hijyen bir ortamda hazırlanarak beğeninize sunulur.

Nasıl pasta siparişi verebilirsiniz?
Pasta siparişi vermek Oklava pastanesi'nde çok kolay. İsterseniz, oklava.net online pasta sipariş sitemizden, isterseniz de 0505 110 14 09 WhatsApp pasta sipariş hattımız üzerinden pastanızın siparişi verebilirsiniz. En güzel pastalarımız ile, siz pasta severlere harika anlar yaşatacağımıza emin olabilirsiniz. Pastanızın siparişini 4-5 gün önceden vermenizi öneririz. Böylelikle, istediğiniz pastanın, istediğiniz zaman diliminde tarafınıza teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

Nasıl teslim ediliyor?
Pastalarımız, özel ambalajında özel teslimat araçlarımızla, istediğiniz gün ve saat dilimleri arasında belirttiğiniz adrese teslim edilmektedir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe