Köşe Koltuk Takımı Özellikleri Nelerdir?

“Evime göre koltuk bulmakta zorlanıyorum. Küçük oturma odaları nasıl ferah hale getirilir? Ben klasik değil, daha spor oturma grupları arıyorum. Oda içinde boş alan kalsın.” Diyenler için köşe koltuk takımları ideal seçim olarak karşımıza çıkıyor.

Son dönemlerin en revaçta koltuk takımları, köşe koltuk takımları artık bizlerle. Her ev için ideal bir koltuk seçimidir, köşe modeli. Bir tarafı dinlenme diğer tarafı ikili veya üçlü kanepeden oluşan köşe koltuk tasarımıdır. Günümüz şartlarının yeni arayışlar ve yeni çözümler getirdiği noktalardan biri de aslında koltuk takımları. Standartların küçülmüş, minimal hali gibi görünen fakat konforundan, şıklığından hiçbir şey kaybetmemiş haliyle anlarımıza eşlik eden köşe koltuk takımları, günümüzde herkesin tercih ettiklerinden. Özellikle nüfusun arttığı ve buna bağlı olarak yapılaşmanın artıp metrekarenin azaldığı kentlerde öncelikle bayanların dikkatini çeken köşe koltuk takımları, her zevke hitap edecek şekilde tasarlanmış ve siz sevgili müşterilerimize sunulmuştur. Şık ve fonksiyonel tasarımlarımızla evlerinizde çığır açacak köşe koltuk takımlarıyla sizler daha mutlu olacaksınız.

Kumaş tasarımlarını, renk tonlarını ve modelleri sizlere bırakarak köşe takımlarını sizin zevkiniz doğrultusunda hazırlamak için yola koyulduk. Düz detaylar ve pastel tonlara sahip minimal tasarımlar da bile hem şıklığı hem konforu bulmak mümkün. Salonunuz için ideal boyutta ve uygun tarzda olan modeli tercih ederek hem konforlu hem de hayalinizdeki gibi dekore edilmiş bir ortam oluşturabilirsiniz. Oturma odalarına şık bir dokunuş için köşe koltuk takımı yeter. Üstelik yoğun iş temposu sonrasında hem yorgun bedeninizi hem de ruhunuzu dinlendirmek için artık psikologlara para vermek verine evinize bir köşe koltuk takımı alarak buna en köklü bir çözüm getirmenin daha yerinde bir fikir olacağının güvencesini siz kıymetli müşterilerimize veriyoruz.

İş sonrası tüm ailenin birlikte oturup vakit geçireceği, uzun sohbetlerin yapılacağı, anlarınıza şahit olarak yerine bir seçimdir köşe koltuk takımları. Böylelikle maddi ve manevi yönden daha mutlu bireylerin çoğalmasını, aile ilişkilerinin sağlamlaşmasını umuyoruz. Bunların yanında köşe koltuk takımlarının yatak haline getirilebilen tasarımları misafirlerinizi dilediğiniz gibi ağırlama şansını sizlere sunar.

Yani klasikleşmiş salon takımlarının kısıtlayıcı oturma düzeni üçlü, ikili koltuk ve berjerler...Bu kalıpları yıkmaya geldik. Eğer standardın dışında bir takım arıyorsak tercihiniz köşe koltuk takımları olmalı!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !