Tesettür Mayo

Tesettür mayo alışverişiniz için tavsiye ettiğimiz en uygun ve kaliteli adres www.aisetesettur.com Güvenli alışverişin ve kapıda ödeme kolaylığının sağlandığı ürünlerimiz arasında tesettür giyimin çeşitleri arasında bulunan tesettür mayo modellerimiz bulunmaktadır.

Farklı model seçenekleri ve her bedene uygun ürünlerimizle müşterilerimize şıklık katmaya devam ediyoruz.

Bayanların sıklıkla yaşadığı uzun süre ıslak mayo ile kalma problemi ve ıslandıktan sonra kumaş inceliğinden kaynaklı iç gösterme sıkıntılarına son veriyoruz.

Aldığınız ürünü sezonluk değil uzun ömürlü kullanmanızı hedefleyerek kaliteli ürün anlayışımızla her detayı gözden geçirerek mayo modellerimizi beğenilerinize sunuyoruz.

Tesettür Mayo Markaları

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan mayo giyiminin kombin setleri arasında birbirinden şık pareo ve bone modellerimiz bulunmaktadır. Bayanların yaz aylarının sıcak günlerinde kullanmayı tercih ettikleri tesettür mayo ile çok şık ve rahat kombinler yaratmak mümkün. Renk ve desen seçenekleri ile mayolar farklı bir tarza dönüştürülebilir. Üst ve alt giyim alternatifleri ile mayolar kombinlenerek bayanların konforu ve şıklığı ön planda tutulur. Birbirinden farklı marka ve firma bu ürünlerin satışını güvenilir bir şekilde gerçekleştirmektedir. Uzun yıllardır bu alanda kaliteli hizmet anlayışını sürdüren www.aisetesettur.com firmasında istediğiniz tesettür giyim ürünlerini hızlı ve güvenilir bir şekilde alabilirsiniz.

Mayo, pareo ve bonelerle yapılan kombinlerde aynı renk takımlar oluşturulabilirken farklı desenler ve renkler seçilerek farklı alternatifler yaratılabilir. Hazır set takımlar dışında kombin oluşturulmak istenirse, tayt, tunik ve bone modelleri ayrı ayrı incelenerek zevke uygun setler oluşturulabilir. Ürünlerimizde kullanılan kumaşların tamamı iç göstermeyen ve çabuk kuruyan kumaşlar olması sebebiyle istediğiniz renk ve desende ürünler seçerek takımlar oluşturabilirsiniz. Bone ve pareolarımız da yine aynı şekilde birçok alternatif renk ve desen seçeneği ile beğenilerinize sunulmuştur.

Kaliteli Mayo Modelleri

Satışını gerçekleştirmekte olduğumuz tesettür mayo modellerimiz, imal edildikleri kumaşın kalitesi ve seçimi neticesinde ıslandığında hızlı kuruma özelliği göstermektedir. Su emme özelliği olmayan mayo kumaşlarımız deniz ve havuz sonrası bayanların konforunu en üst seviye tutacak şekilde tasarlanmıştır. Kullanılan kumaş vücudun nefes almasını sağlarken kumaş inceliği, ıslanma sonrası detay göstermeyecek şekilde bayanların rahat edeceği ayrıntılara göre seçilmiştir. Hızlı deformasyon ve esneme yapmazken, çok sıkarak da vücuda rahatsızlık verecek etkilerin oluşmasına izin verilmez.

Mayoların uzun ömürlülüğünün sağlanması ve lastiklerinin hızlı bir şekilde deforme olmaması için mayo kullanım ve saklama koşullarına dikkat edilmelidir.

Ürünlerimiz arasında yer alan tesettür mayo modellerimiz imalat aşamasında dayanımı yüksek kalitede lastikler ile üretilmektedir. Mayo saklama koşullarına ve kullanım koşullarına uyulduğu takdirde uzun süreler almış olduğunuz mayonuzu gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Tesettür Mayo Modelleri ve Fiyatları

Mayo setleri arasında yer alan tek parça ya da üç parça modeller ile takımlar oluşturmanız mümkündür. Haşema modellerimiz üç parçadan oluşmaktadır. Bunlar bone, tayt ve tunik mayo şeklindedir. Farklı model seçenekleri ile birbirinden farklı tarz ve desenlerden oluşan setlerimizi inceleyebilirsiniz.

Tek parçalardan seçimler yaparak farklı kombinler oluşturmanız mümkün. Bone ve tayt aynı renk veya desen seçilerek oluşturulan setlerin yanı sıra üç farklı renk ve desenden oluşturulan takımlar da bayanların şıklığına şıklık katmaktadır.

Seçeceğiniz tayt, mayo ve bone takımınızı farklı renkte bir pareo kullanarak hareketlendirebilirsiniz.

Mayo – tunik modellerimiz içerisinde bayanların yüzerken ve güneşlenirken rahat hareket etmeleri için kendinden sutyen tasarımı yapılmıştır. Her bedene uygun ölçülerde tuniklerimiz mevcuttur.

Yine aynı şekilde tuniklerimizde kullanmış olduğumuz kumaş ıslandığı zaman vücudunuza ağırlık yapmayan kumaşlardan seçilmiştir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !