Kişiye Özel Kalem Kimlere Hediye Edilir?

Kime olursa olsun hediye bakarken kişiye özel kalem illa ki gözümüze çarpıyor. Her cinsiyete uygun renk seçenekleri de var. Kırmızı, siyah, lacivert, mavi, pembe… Tabi bir de setli olanları var. İsme özel kalem yanında cüzdan, ayna, defter olanlar. Fakat bu kişiye özel kalemler kimlere hediye edilebilir? Sizin için sınav soruları hazırlayıp güzel notlar vermesi için öğretmeninize alınabilir. Evdekiler sürekli kalemini aldıkları için bulmaca çözmeye istediği zaman başlayamayan babalar için alınabilir. En sevdiğiniz yazarın, şairin imza gününe giderken isme özel kalem alıp hediye edebilirsiniz. Böylelikle tüm imzalarını kendisine özel o kalem ile atabilecektir. Size tüm o güzel sözleri yazan sevgilinize alabilirsiniz. Değişik kalemleri biriktirmeyi seven insanlara da alabilirsiniz. En yakınınız hem kardeşiniz hem arkadaşınız olan kardeşlerinize, abilerinize, ablalarınıza alabilirsiniz. Aklınıza gelen her kişiye alabilirsiniz.

Kişiye özel kalem, kişisel olmasıyla aldığınız kişiyi özel hissettirecek ve sizden “Benim için özelsin.” mesajını alacaklardır. O hediyeye sahip olan kişilerin nasıl hissettiğini anlamak için o hediyenin size alındığını düşünün. İşyerinizde işlerinizi yaparken, en güzel yazılarınızı şiirlerinizi yazarken, en zor bulmacaları çözerken, o sürükleyici kitapların güzel sözlerini çizerken kullanabileceğiniz size özel bir kalem. Gerçekten özel hissettirir.

Bir de bu hediyeyi almak için doğum günlere, anneler gününe, babalar gününe, yılbaşına, yıldönümüne vesaire hiç gerek yok. Sevdikleriniz yanınızdayken her gün özeldir aslında. Tabi ki özel günlerde hediye almak çok alışılagelmiş bir durum. Siz bu durumu değiştirin. Hediye vermek için günün, zamanın önemi olmadığını gösterin. İnanın normal bir zamanda alacağınız kişiye özel bir kalem doğum günlerinde, anneler gününde, babalar gününde, yılbaşında, yıldönümünde alındığından daha özel olup hediyenize de uyacaktır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !