Makyajınızı değil tatilinizi düşünün

Yaz Kapıda, Sıcaklarda Sürekli Makyaj Tazelemek İstemeyen, Deniz Ve Havuza Girecek Kadınların Kurtarıcısı Organik Kalıcı Makyaj

Kadınların, denizin ve havuzun keyfini çıkarırken makyajlarını düşünmek zorunda kalmayacağı, sıcaktan makyajlarının akmayacağı bir yaz için organik kalıcı makyaj uygulamaları büyük konfor sunuyor.

Canlı ve bakımlı görünmek isteyen kadınların en pratik kurtarıcısı olan makyaj uygulaması, zamansızlık ve işe yetişme telaşı içerisinde çoğu zaman yorucu hale gelebiliyor.

Günümüzde bitki kökünden elde edilen boyalarla cilt altına yapılan kalıcı makyaj işlemleri uzun süreli çözüm olarak karşımıza çıkıyor. Sıcakların da artmaya başlaması ile birlikte, gün içinde makyajı tazelemek, deniz ve havuza girildiğinde makyajın akmasının önüne geçmek için kaşlara, gözlere, tırnaklara ve dudağa yapılan organik kalıcı makyaj kadınlara konfor sunuyor. Kalıcı Makyaj ve Güzellik Uygulamaları Uzmanı Emsal Doğan, böylelikle kadınların, tatilin keyfini çıkarırken makyajlarını düşünmek zorunda kalmayacaklarını belirtiyor.


Kadınlar Tatilde Makyaj Derdine Düşmek İstemiyor

Emsal Doğan, "Yaz aylarında kadınların en büyük sorunu hem sıcaktan yok olup giden makyaj, hem de denize ve havuza girildiğinde bakımsız görünen bir yüz. Kadınlar artık denizden, havuzdan çıktığında makyaj derdine düşmek istemiyor.

Bu nedenle biz de yaz aylarında kadınlara pratik güzellik sunan, kalıcı makyaj uygulamalarını öneriyoruz. Organik ve mineral boyalarla; kirpik dibi eyeliner, mikroblading (3 boyutlu kıl tekniği ile kaş), dudak renklendirme uygulaması yapılırken, ipek kirpik uygulaması ile de suda çıkmayan rimel arama derdine son veriliyor.

Kalıcı oje- protez tırnak uygulaması ile ise yaz boyunca elleriniz ve ayaklarınızda oje yenileme derdini geride bırakabiliyorsunuz" açıklamasında bulundu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe