Bol Fırsatlı A101

Son zamanlarda sayıları her geçen gün daha da artan A101, Türkiye’nin hemen her yerinde birden fazla mağazası ile müşterilerine son derece farklı bir hizmet sunuyor. Farklılığı ürün çeşitliliğinden ve indirim anlayışından gelen mağazanın birden fazla indirim yöntemi bulunuyor.

Birden fazla indirim yolu bulunan A101 haftalık olarak düzenlediği fırsatları ile giderek daha da popülerleşiyor. İndirimli ürünlerden faydalanmak için büyük uğraşlar gerekmiyor. Gerek her yerde bulabileceğimiz broşürleri gerek televizyon reklamları gerekse de internet siteleri sayesinde hangi hafta hangi ürünler hangi fiyatlara kolaylıkla bulabiliyoruz. Ancak mağazalara sınırlı sayıda gelen ürünlerini satın almak için bu defa çaba gerekiyor. Mağazalar sabahları açılır açılmaz kapısında kuyruk oluşturan müşterileri normalde yüksek fiyatlara bulabilecekleri ürünleri satın almak için bekliyorlar. Özellikle her hafta Perşembe günleri yaptığı indirimler ile eksiklerimizi fazla fazla tamamlıyoruz. Elektronik eşyalardan büyük ev eşyalarına küçük mutfak aletlerinden gıda alışverişine kadar her türlü ihtiyacımızı karşılayabiliyoruz.

Bu hafta web sitesine baktığımızda bir haftalık indirim broşüründe hangi markaların hangi ürünleri indirime girmiş fiyatları ne olmuş görebiliyoruz. Verilen tarihlerdeki indirim bu defa bir üründen iki tane aldığımızda ikincisinin yüzde elli indirime girmesidir. Bazı ürünler bir haftalık indirime girerken bazıları daha uzun süre indirimde kalabiliyor. Bu durum da müşterilere uzun süreli fırsat sağlıyor. Farklı indirim yöntemleri olduğunu belirttiğim A101 özellikle özel günlerde yaptığı ekstra ürün çeşitliliği ve indirimleri ile göz önünde kalıyor. Ramazan Bayramı yaklaşırken misafirlerimize sunacağımız birbirinden farklı ve lezzetli yiyecek ve içeceklerde yani gıda alışverişindeki kampanyalardan faydalanabiliriz. Bir başka indirim olabilecek ürünler yaz tatili alışverişi için geçerli olabilir. Çocuklarımıza alacağımız sevdikleri çizgi film karakterlerine ait havlu, kolluk ya da oyuncaklar kendimize de bulabileceğimiz peştemal, havlu, deniz yatağı gibi ihtiyaçlarımızı uygun fiyatlara rahatlıkla satın alabiliriz. İster tatil ister bayram alışverişi istersek de sevdiğimiz birine alacağımız hediye olsun birçok farklı ürünü indirimli fiyatlara bulabiliriz. Her yerde bulabileceğimiz broşürleri ile indirimleri takip etmek zor olmuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe