Caudalie ürünleri

Caudalie, 1995 yılında Mathilde & Bertrand Thomas tarafından Fransa’da kurulmuştur. Caudalie, dünya genelinde cilt bakımı, şampuan, parfüm ve vücut bakımı çeşitleriyle ünlü bir markadır. Bu dünya genelinde ünlü olan marka kesinlikle paraben, mineral yağlar ve de hayvansal içerikler içermemektedir. Çünkü bu maddeler hepimizin bildiği gibi zararlı maddelerdir. Caudalie ürünleri en yenilik sahibi bir marka ve patentli organik olan doğal moleküller içermektedir. Asma ve üzüm özlerini tercih etmişlerdir. Caudalie markası asma ve üzüm özlerinin ciltteki etkisini keşfetmişlerdir bu sebeple de içeriğini bu özlerle zenginleştirmişlerdir. Cilt ve saç bakımında da son derece doğallıktan yana olan ve çevre dostu ürünleri olan Caudalie markası özel formülleri ve yapısı sayesinde de cildinizin ihtiyaç duyduğu bütün her şeyi karşılamaktadır.

Cildimiz dış dünyadaki faktörlerden fazlasıyla hızlı bir şekilde etkilenebilmekte olan özel bir yapıya sahiptir. Bu hassas yapıda etkin ve düzenli bir bakım istemektedir. Düzenli bir bakım görmezse de zamanla kötü bir görünüm oluşturarak kusurların artmasına sebep olmaktadır. Caudalie ürünleri markanın farklı cilt tiplerine de hitap etmekte onların ihtiyaçlarına da cevap verebilecek ürün serileri bulunmaktadır. Örneğin Resveratrol serisi ince çizgilerle ve ciltteki kusurlarla savaşırken, kırışıklık karşıtı Caudalie Polyphenol C15 serisi de ciltte anti-age bakımı sağlamaktadır. Caudalie markasının Beauty Elixir ürünü ise ince çizgileri ve gözenekleri ortadan kaldırarak cilde ışıltı kazandırmaktadır. Bu ürün birçok ünlü artistler tarafından da tercih edilmekte olan başarılı bir üründür. En etkili leke karşıtı doğal molekülü olan Viniferine cilt tonunu eşitlemektedir. Resveratrol ise asma yaprağının sağından elde edilmektedir. Bu molekül ise cildin sıkılığını ve gençliğini doğal yollarla arttırmaktadır. Aynı zamanda da yaşlanma karşıtı bir moleküldür. Polifenol de üzüm çekirdeğinden elde edilmekte olan fazlaca güçlü bir antioksidan ve de cildin gençliğini koruyan moleküldür. Kırışıklık karşıtı olan cilt bakım serumunun da içerisinde yer almaktadır. Vinolevure de üzüm mayasından elde edilmektedir. Cildi korurken aynı zamanda kuvvetlendirici de özelliklere sahip olan bir moleküldür. Caudalie ürünlerinin maskesinde yer almaktadır.

Günümüz şartlarına baktığımız zaman hemen hepimiz yoğun tempoda çalışmakta ve çevresel koşullar sebebi ile de beraber cildimizi olması gerekenden daha hızlı bir şekilde yaşlandırmaktayız. Dermokozmetik ve Caudalie ürünlerini kullanarak bu olumsuz kötü etkilerin önüne geçilebilmektedir. Aynı zamanda erken yaşlanma ve kırışıklıklarında önüne geçilebilinmektedir. Bu etkilerin önüne geçmek içinde Caudalie ürünleri gibi doğal içerikli bakım ürünlerini tercih etmeniz gerekmektedir.

Caudalie ürünlerinin en başarılı ve ünlüler tarafından tercih edileni Caudalie Beauty Elixir ürününü inceleyelim. Ürünün etki alanı cilt bakımıdır. Bu güzellik iksiri yaratılırken Macaristan Kraliçesi Isabelle’in gençlik iksirinden esinlenilmiştir. Bu çok amacı bulunan güzellik iksiri ürünü ince çizgilerinizi yatıştırmakta ve gözeneklerinizi sıkılaştırmaktadır. Bunların yanında da Caudalie Beauty Elixir ürünü cilt tonunuzu aydınlatmaktadır. Caudalie hepimizin de bildiği gibi ünlü isimlerin, makyaj artistlerinin ve güzellik uzmanlarının en çok tercih ettikleri favori markasıdır. Caudalie’nin tercih edilen favori ürünlerinden olan Caudalie Beauty Elixir de aynı zamanda mükemmel derecede etki eden bir makyaj sabitleme ürünüdür. Caudalie Beauty Elixir ürününü kullanmadan önce kesinlikle çalkalamanız gerekmektedir. Nemlendirici kreminizi uygulamadan önce de yüzünüze sıkarak uygulamalısınız. Bu ürün tüm cilt tiplerinin kullanımı için son derece uygun olan başarılı bir üründür.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe