Gece Elbiseleri ile Gecenin Yıldızı Olmaya Hazır mısınız?

Hava kararmaya başladığında gökyüzü onların ışıltısı ile aydınlanır. Her gecenin yıldızları vardır. Siz de Forewer New'un birbirinden farklı gece elbiseleri ile gecenin yıldızı olun.

Peri Masalı ya da Feminen Detaylar
Tarzınız ne olursa olsun gecenin yıldızı olmaya hazır mısınız?. Forever New, geniş ürün yelpazesi ile sizi bambaşka bir gece elbisesi koleksiyonu ile karşılıyor. Toz pembelerden keskin siyahlara kadar onlarca renk ve model seçeneği, siz o gece kim olmak isterseniz ona bürünmenizi sağlıyor. "Ne giysem?" sorusuna verilen yanıtları bulmanın kadınlar için ne kadar da zor olduğunu bilen markanın tasarımcıları, hem şık hem de rahat birbirinden farklı onlarca elbiseyi sizin için tasarlıyor.

Gece elbiselerindeki şık dekolteler ve kullanılan ışıltılar kombinlerinizi farklı aksesuarlarla tamamlamanıza olanak sağlıyor. Küçük portföy çantalar ya da gösterişli takılarla kendi stilinizi yansıtabileceğiniz elbiseler sayesinde tüm gözler üzerinizde olacak.

Halter yaka, spagetti askı, straplez... Siz hangisini isterseniz, birbirinden şık kumaşlarla yaratılan Forever New elbisenizi kolaylıkla bulabileceksiniz. Gece elbiseleri denince ilk akla gelen klasik abiye elbise kavramını aklınızdan tamamen çıkaracak, modern tasarımlar ile şık olmanın keyfine varacaksınız.

Farklı Kumaşlar, Farklı Kombinler

Kaliteli tasarımlara ve kumaşlara sahip elbiseler her zaman geleceğe yapılmış yatırımlardır. Her kadının dolabında bu tarz elbiseler bulunması en önemli zamanlarda kurtarıcı özellik taşır. İsterseniz şık bir davete katılırken uzun elbiselerden birini şık ince bantlı topuklu ayakkabılarınız ile kombinleyin, isterseniz de kısa elbiselerden birini seçin ve stilettolarınızı ayağınıza geçirin! Daha sonra farklı aksesuarlarla yaratacağınız birbirinden farklı kombinleri düşünerek şimdiden heyecanlanabilirsiniz.

Sıklıkla duyduğunuz üzere özellikle küçük siyah elbiseler her kadının dolabında mutlaka bulunması gereken parçalardandır. Hem gece kombinlerinizde hem de gündüz kombinlerinizde sizi kurtaracak olan küçük siyah elbiselerin farklı modelleri arasında da seçim yapabilirsiniz. Dümdüz kumaşlarla dikilmiş sade tasarımlardan etek ucu dantel detaylı gösterişli tasarımlara kadar her tarzda kıyafeti koleksiyonlar içerisinde bulabilirsiniz. Trenç ya da gömlek elbise modelleri ile 2016 moda trendlerini kaçırmadan şıklığı yakalayabilirsiniz.

"Gece elbisesi penye olmaz" algısını yıkacak birbirinden farklı kumaşlar ile oluşturulan tasarımlar sizi bambaşka bir moda yolculuğuna çıkaracak. Elegan stilinize yenilik getirecek olan penye ya da jean kumaşlardan elde edilen gece elbiseleri dolabınızda çığır açacak. Farklı desenler kullanılarak oluşturulmuş tasarımlarla ise göz kamaştıracaksınız. Elbisenize eğlence katarken kombininizde kullandığınız farklı parçalar ve aksesurlar sayesinde ilgi odağı olacaksınız.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe