Sömestr’de Keyifli Bir Kayak Tatili İçin Uludağ Bof Hotels

Bu Sömestr’de Uludağ’da keyifli bir kayak tatiline ne dersiniz? Harika olur diyorsanız, Türkiye’nin gözde kayak merkezlerinden Uludağ’ın yepyeni oteli Bof Hotels’de rüya gibi tatile adım atabilirsiniz.

Bursa-Uludağ 2. bölgede konumlanan Bof Hotels Uludağ, bir kış tatilinden beklediğiniz her şeyi fazlasıyla sunuyor. Uludağ’ın tertemiz dağ havası ve muhteşem doğası ile bütünleşen Bof Hotels, kaliteli hizmetiyle kayakseverler için ideal bir alternatif.

Popüler kayak bölgesi Uludağ’da yer alan tesis birbirinden şık ve donanımlı 167 odasıyla konforlu bir konaklama olanağı sunuyor. Standart, aile odası ve junior suit seçenekleriyle öne çıkan odalarında Plazma & CD TV, elektrikli su ısıtıcısı, saç kurutma makinesi ve özel banyo yer alıyor. Bazı odalarda rahat bir şekilde dinlenebilmeniz için oturma alanı da bulunmakta. Otelin genelinde ücretsiz Wi-Fi erişimi sağlayabiliyorsunuz.

Tam pansiyon şeklinde konaklama sunan otelde, gün boyu açık büfe lezzetlerin tadını çıkarmak mümkün. Farklı tatları denemeye açıksanız, Karpinus ve Safran A La Carte Restaurant’larında da nefis yemeklerin tadına bakabilirsiniz.

Gündüz pist manzarasına karşı atıştırmalık lezzetleri tadabilir, sıcacık içeceklerle içinizi ısıtabilirsiniz. Kayak Kafe’de sucuk-ekmek yiyip keyifli molalar verebilirsiniz.

Tesiste çeşitli kayak dışı aktiviteleri de var. Kayaktan arta kalan zamanlarda oyun odasında tavla, okey ve iskambil oyunlarıyla keyifli vakit geçirebilir, bilardo, langırt ve masa tenisi gibi aktivitelerle heyecanlı anlar yaşayabilirsiniz. Siz bilardo veya okey oynarken, çocuklarınız da mini club’da yaşıtlarıyla oynayarak eğlenebilir.

Uludağ 2. bölgesinin en yeni otellerinden biri olan Bof Hotel, zengin kayak imkanlarıyla göz dolduruyor. Volfram Detachable adıyla bilinen bölgenin en uzun pistine sahip olan otel, toplam 7 adet mekanik tesis ve bunlarla bağlantılı 18 farklı pisti bünyesinde bulunduruyor.

Ortak sistem ski-pass kartı sayesinde Uludağ’ın tüm pistlerine otelin pist alanından kolayca ulaşım sağlanabiliyor. Pistler zorluk derecelerine göre ayrılmakta. Kayak seviyenize göre birini ve birkaçını seçip keyifli bir kayak deneyimi yaşayabilirsiniz.

Ski-pass ortak girişim kartıyla Beceren Teleski, Ağaoğlu Telesiyej , Beden Terbiyesi, Fahri Telesiyej, Kırkgözler Teleski , Maden Telesiyej, Monte Baia Teleski, Karinna Teleski , Alkoçlar Teleski, Kartanesi Bof Teleski gibi pek çok önemli piste kolayca giriş yapabilirsiniz.

Kayak yapmayı bilmiyorsanız veya seviyenizi ilerletmek istiyorsanız, otelin kayak okulundan yararlanıp kayak dersleri alabilirsiniz. Kayak ekipmanınız yoksa otelden kayak ekipmanı kiralayabilirsiniz.

Kayak yorgunluğunu atmak için soluğu otelin spa merkezinde alabilirsiniz.
Ceo Health Club’ın 120 m² büyüklüğünde kapalı yüzme havuzunda suyun tadını çıkarıp kar manzarasına karşı jakuzi keyfi yapabilirsiniz. Türk hamamı ve kese imkanlarıyla baştan aşağı tazelenirken rahatlatıcı masajlarla bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirin.

Bursa'ya 11 km, Mudanya'ya 37 km ve Sabiha Gökçen Havalimanı 90 km uzaklıkta bulunan Bof Hotel Uludağ Ski&Convention Resort’da kayak, eğlence, konfor ve lezzet adına aradığınız her şeyi fazlasıyla bulacağınıza eminiz. Eğer siz de bu kış tadına doyulmaz bir kayak tatili yapmak istiyorsanız, Bof otel ideal bir seçim olabilir. Diğer Uludağ kayak otelleri hakkında bilgi almak için www.setur.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe