'Bebek Dostu Hastane' Central Hospital

İnsanın ilk serüveni olan hamilelikten doğuma kadarki süreçte Central Hospital tüm imkanları ile hizmetinizde. Sağlık Bakanlığı tarafından “Bebek Dostu Hastane” ünvanı verilen kurumda hem anne hem de bebek sağlığına önem veriliyor, bu bağlamda anne adaylarının hamilelik süreci boyunca takibiyle bebeğin gelişimi uzmanlar tarafından gözetim altına alınıyor.

Central Hospital Kadın Doğum bölümünde hem bayan hem de erkek olmak üzere dokuz kişilik bir uzman hekim kadrosuna sahip. Doktorunuzu kendiniz seçerek hamilelik süresince bebeğinizi izleyebileceğiniz gibi kadın doğum ile ilgili tüm sorularınızın cevapları da bu hastanede. Hamileliğinizin ilk ayından doğuma kadar doktorlarımız endişelerinizi gidermeye, sorularınızı yanıtlamaya hazır.

Bebeğinizin doğumuna kadar olan süreçte olduğu gibi doğum sonrasında da Central Hospital sizler için en iyisini istiyor. Bu nedenle hastaneye müracaat eden tüm hamilelere anne sütü ve emzirme konulu eğitim veriliyor. Bu eğitimlerin sebebi ve görevi, sizi hem psikolojik anlamda rahatlatmak, hem de anneliğe hazırlamak. Elbette büyüklerimizden öğrendiklerimiz değerlidir fakat sağlık konusunda en doğrusunu uzman bir hekimden öğrenmekte fayda var. Bu sebeple kurum her alanda sizlere destek oluyor.

Hastane denildiğinde akla gelen bunaltıcı koridorların yerini yuva sıcaklığının aldığı Central Hospital’da hem anneyi hem de bebeği doğuma hazırlayıp tatlı telaşınıza ortak olan bir ekip var. Bebeğinizi kucağınıza almadan önce tüm endişelerinizi gidermek üzere bir telefon uzağınızdalar. Bebeğinizle Central Hospital’da tanışın. Onu kucağınıza alacağınız o mucizevi buluşma anında arkanıza yaslanın ve düşünülmesi gereken her şeyi onlara bırakın. İlgili ve dinamik personeliyle Central Hospital sizleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !