Belimi kaybettim hükümsüzdür!

Beğendiğiniz bikiniyi denerken aynaya baktığınızda belinizin nereye kaybolduğunu mu merak ediyorsunuz? Vücudunuzun yeniden doğal ve çekici kıvrımlarına kavuşmasını istiyorsunuz ama hiçbir diyet ve spor fayda vermiyor mu? 

Superplast Estetik Cerrahi Merkezi’nden Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Güner estetik teknolojilerinin ulaştığı son yeniliklerle belinize tekrar kavuşabilmenizi sağlayan yöntemler hakkında bilgi verdi.

Yaz yaklaşırken kadınlar kilo vermeye, vücut hatlarını biçimlendirmek için hızlı ve farklı yöntemler araştırmaya çoktan başladılar. 

Dış görünümünüzü iyileştirmek, bedeninizi tazeleyip yenilemek için en uygun mevsim de bahar aylarıdır. Hem psikolojik olarak daha motive edici, hem de hava koşulları açısından herhangi bir estetik işlem için en ideal zamandır. Üstelik artık elinizin altında en gelişmiş, en hızlı, en konforlu estetik teknolojiler bulunuyor. Aniden tatile, düğüne, davete gidecek olan, zevkle bikini ve kıyafet bakmak isteyenler için tek seansta vücut biçimlendirme ya da vakti olanlar için birkaç seansta tamamen cerrahisiz yöntemlerle çok başarılı ve kalıcı sonuçlar alınıyor.


Op. Dr. Hüseyin Güner az vakti olup bir an önce belinde incelme görmek isteyenler için Lazer Lipoliz yönteminden bahsetti: 


“Ufak bir kesiden girilen mikro kanüller aracılığıyla, sadece yağ hücrelerine odaklanarak birikmiş yağ kitlesini çözmeyi hedef alan Lazer Lipoliz yöntemiyle kişiye kaybettiği bel kıvrımını yeniden kazandırıyoruz. Seansı yaklaşık bir saat sürmektedir. Bu yöntemin avantajlı tarafı kliniğe yapılan tek bir ziyaretin hedeflenen kalıcı sonuç için yeterli olmasıdır. Uygulama sonrasında klinikte 2 saat istirahat gerekmekte, ardından kişi normal hayatına dönebilmektedir.”


Ancak eğer planladığınız tatilden önce en azından bir aylık bir süreniz varsa, seansı daha kısa süren, tek bir kesi dahi gerektirmeyen alternatif uygulamalar da bulunuyor. Non-invaziv (cerrahi olmayan) bu uygulamalar iyileşme süreci gerektirmeyen, hasta konforunun en yüksek olduğu yöntemlerdir. Uygulama sırasında kitap okunup, müzik dinlenebilir. Ertesinde klinikte herhangi bir istirahat gerektirmez. 


Op. Dr. Hüseyin Güner bu yöntemlerle ilgili şunları söyledi: “Biyolipoliz yönteminde yağ eriten mikro enjeksiyon uygulaması yapıyoruz. Bu karışımın içinde insan kanında ve karaciğerinde bulunan öz yağ yakıcı ajanlar vardır. Ardından 3 DEEP RF ile önceki uygulamanın yağ hücreleri üzerindeki çözücü etkisi arttırılır. İşlemi izleyen 2-3 gün içinde yağ hücreleri parçalanır ve yağ kitlesi yumuşar. Aynı hasta 2-4 gün sonra Ultrashape uygulaması için kliniğe bir ziyaret daha gerçekleştirir. 


Bu uygulamada, parçalanmak üzere olan tüm yağ dokusu parçalanıp eritilmiş olur. Bu paketin avantajı tamamen cerrahisiz ve rahat bir uygulama olmasıdır. Etkiler Lazer Lipoliz’de olduğu gibi kalıcıdır.”


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe