Çiçekler Kadar Renkli Tasarımlı Saksılar

Görsel Şölen

Çiçeklerin mekanlara sağladığı görsel zenginlik canlılık ve ferahlık katan bir unsurdur. Bu görsel zenginliği çiçeklerin içine koyulduğu beton saksılar ile de sağlamak mümkündür. Beton saksı modelinde gayet düzgün bir tasarım söz konusudur. Bu saksılar birbiri ile kullanıldığında anlamlı bir bütün oluşturacak şekilde tasarlanırlar. Denge sembolünü oluşturacak şekilde iki farklı çiçeği yan yana koyarak yuvarlak tek bir görünüm oluşturulabilir. Bu parçaları tek tek de kullanmak mümkündür.

Tek parça halinde kullanıldığında bir damla görünümünde olan bu parça yüksek bir forma sahiptir. Üçgen saksı modellerinde de tek ve takım haline getirilerek kullanımında oldukça şık görsellere ev sahipliği yapacak oval kesimler görülmektedir. Üçgenlerin sivri uçları oval bir konuma getirilerek başarılı bir tasarım sağlanmaktadır. Çakıl taşları ve çimenler ile renklendirilen iki bölmeli kaktüs saksısı bir gözünü görsel amaçlı kullanır. Bu alana kaktüsün yanına konulan çim ya da çakıl taşları ile görsel bir farklılık katması için tasarlanan özel alan eşlik eder.

Bitkilerin Özenle Büyümesi İçin Özel Saksılar

Sukulent bir kaktüs türü olarak bilinir ancak dikenleri olmayan bir kaktüstür. Sukulent saksısı da görsel zenginliği yüksek beton saksılar arasında yer alan özel bir üründür. Üst kısmından kare görünümü veren bu saksının yanlarından bakılınca üçgen görünümlere dönüşmesi oldukça özenle hazırlandığının bir işaretidir. Bu özel alanlar birbiri ile kullanıldıklarında anlamlı bir bütün oluştururlar.

Ürünlerin tek kullanımında ise bütünlük açısından bir eksiklik hissedilmez. Her bir ürünün bu açıdan tekli kullanımında da şık bir görünüm oluşur. Özel olarak tasarlanan bu ürünlere kişiler istedikleri bitkileri ekebilirler. Alttaki toprak katmanı bitkilerin hayatlarına devam ettirecek yeterliliğe sahip olarak tasarlandığı için uygun ortam sağlanan her türlü bitki için yeterli bir alandır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe