Arkadaşlık Sitelerinde Nasıl Mesajlaşmak Gerekir?

Arkadaşlık sitelerine kayıt olan profil sahiplerinde genel bir ön yargı bulunmakta. İlk mesaj beni kesinlikle etkilemez diyen ne kadar üye varsa hepsinin yanıldığı söylenebilir. Tabii ki konunun gidişatı önemli olsa da ilk mesaj da dikkat çekici olmak zorunda. Her ne kadar karşı tarafın profili dolu dolu olsa dahi “Merhaba” şeklinde saçma sağan bir giriş yaptığında kaile alınmaması durumu söz konusu. Tinder benzeri siteler içerisinde de görülen bu durumdan genel olarak erkekler mustarip. Onun yerine esprili ve mizah içeren bir giriş mesaj atan profillerin dönüş alma şansı daha yüksek. Karşı taraf da bu şekilde mesaj atan profillere daha hevesli bir dönüş yapacağından dolayı böyle bir mesaj atmanın hayatınızın aşkına ulaşmanız konusunda ne kadar önemli olduğunu da söylemek mümkün. Frekansların tutacağı da böylelikle anlaşılıyor ve sadece sanal sohbetle sınırlı kalmayan bir birliktelik durumu da öne çıkmayacaktır. Gerçek hayatta da süren bir arkadaşlık ya da sevgililik söz konusu olacaktır.


Mesajlaşmada Üslubun Önemi

Bir kadın olduğunuzu düşünün, Arkadaşlık sitesi içerisinde erkek arkadaş aradığınızı da. Mesajlara baktığınızda kaba saba bir biçimde atılan mesajları görebileceksiniz. Bu durumda olmanız halinde de kötü hissedecek ve ciddiyet ile önemli bir tanışma evresinde olma beklentinizin karşılanmadığını da göreceksiniz. Arkadaşlık siteleri içerisinde böyle bir durum ile karşılaşmak mümkün. Zaman zaman cinsel amaçlar içeren mesajlarla karşılaşmanız da söz konusu. Arkadaş olmayı bambaşka bir boyuta taşıyan insanlarla karşılaşmamak adına da Club505 adlı siteyi kullanabilirsiniz. Kaba saba, aptalca, ve cinsel içerikli mesajlardan uzak durmak istiyorsanız tavsiye edilen bir uygulama olarak Club505 ön plana çıkacaktır. Bu sitede yer alan etkili sohbetlere dahil olmak söz konusu. Bu yüzden de hayallerinizde bulunan karşı cinse ulaşma durumu da kolaylıkla gerçekleşecek. Arkadaşlığın ilk evresini ciddi bir eylem olarak görecek insanlara erişme durumu da söz konusu olacak.

Arkadaşlık Sitelerinde Ne Gibi Mesajlar Atılmamalı?

İki taraf için de geçerli olan mesaj üslubuna uyulması seviyeli bir sohbeti ortaya koymada ön planda olacaktır. Bir erkeğin “selam bağğyaann, diyalok kuralım mı :D”” tarzında bir mesaj attığını düşünsenize . Gülmekten cevap atamamakla beraber şok olmanız da an meselesi. Ya da bir kıza atılan “çok tatlısın, fotoğraflardaki sen misin?” şeklinde bir mesaja gelen “nerden senin tatlın oluyorum?” şeklinde bir cevap alınması da tek taraflı değil iki tarafın da zaman zaman kaba saba bir biçimde iletişim kurduğu durumlar söz konusudur. Bundan uzak durarak seviyeli bir sohbet ya da arkadaşlığın gündeme gelmesi adına da iyi bir çöpçatanlık sitesi içerisinde yer alma durumu her zaman kullanıcıların gündeminde olmasından dolayı da kolaylıkla bu sitelerde sohbet edilecek kişiler bulunacaktır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe