Evde Göbek Eritme Yöntemleri

Günümüzde hem kadınların hemde erkeklerin ortak sorun yaşadığı yer göbekleridir herhalde. Diyet ve spor yaparak bile belli bir zamanda anca eriyen göbek ile ilgili sizlere bugün o sevmediğiniz göbeğinizi erştmek için yöntemlerden bahsedeceğiz.

Göbek Eritme


Göbek olarak adlandırılan vücut çıkıntısı hoş olmayan ve rahatsızlık veren fizyolojik bir durumdur. Bu durumun değiştirilmesi adına da kişiler kendileri ile ilgili bir değişime gitmektedir. Bu değişimin fiziki durumu iyileştirmek adına olması, kişinin de aynı zamanda daha sağlıklı bir bireye dönüşümünü sağlar.

Diyet ya da spor ile kolaylıkla başa çıkılan göbek, özellikle de kadınların çok fazla takıntı haline getirdiği durumlardan biridir. Ancak detoks olarak adlandırılan sağlıklı beslenme programları da göbek eritme konusunda oldukça hızlı bir ilerleme kaydetmenizi sağlamaktadır. Göbeğin eritilmesi oluş nedenine doğrudan bağlıdır. Eğer sporu bırakan bir kişi iseniz bu göbek eritme yolunu spordan yana kullanmanız gerekmektedir.

Eğer diyet sonrasında bir göbek oluşumu söz konusu ile yediklerinize dikkat ederek bu durumdan kolaylıkla kurtulmanız mümkün olacaktır. Çünkü her bünyenin kilo alıp verme sebebi değişkenlik göstermektedir. Ortak olarak kullanılan yöntemler ise sizleri sağlıklı kişiler haline getirmeyi hedefler.

Göbek Eritme Egzersizleri


Hangi diyeti uygularsanız uygulayın spor yaptığınız takdirde kilo verme hızınız artacaktır. Bu durum da evde bile rahatlıkla yapabileceğiniz egzersizler mevcuttur. Göbek eritme egzersizi olarak sıklıkla kullanılan yöntemlere bakıldığında, mekik hareketi göze çarpmaktadır. Göbekte bulunan yağların yakılmasında mekik hareketi oldukça etkilidir. Mekik, düz bir zemine yatarak gövdenin yukarıya ve aşağıya hareketi ile sağlanmaktadır. Yukarıya kalkarken yavaş hareket edilmesi göbekte bulunan yağların yakılmasını hızlandırır.

göbek eritme

Bir diğer göbek eritme hareketi de ayakta yapılan bacaklar sabit üst beden sağ sol hareketidir. Bu her ne kadar simitlerin yani yanların çalışmasını sağlasa da göbek üzerine de etkileri mevcut olmaktadır. Alt karının yanması adına da yapılacak olan hareket mevcuttur. Sırt üstü bir zemine yatarak elleri bel altına sabitleyin. Ardından bacaklarınızı yukarıya kaldırın ve aşağıya indirin. Bu da alt karının hedeflendiği bir harekettir ve oldukça etkilidir. Göbeğin eritilmesi adına çapraz mekik de kullanılmaktadır. Sadece göbeği değil aynı zamanda karnın ya simit olarak adlandırılan bölgenin de çalışmasına katkı sağlamaktadır.

Evde Göbek Eritme


Evde göbek eritmekte bu sayılan hareketler yapılabilmektedir. Bu egzersizler ev koşullarında gerçekleşebildiği gibi spor salonlarında da uygulaması mevcuttur. Ancak spor yaparken de bel ve göbek bölgesinin yağ yakımını sağlayacak birkaç tüyo bilinmesi gerekmektedir. Bu bölgenin hızlı bir şekilde yağ yakması için sıklıkla kullanılan bir yöntem olan kara üzüm yaprağıdır. Bu yöntem eski zamanlardan beri kullanılarak göbek bölgesindeki yağların dışarıya atılmasını sağlamaktadır. Bir kilo yaprağı bir litre suda kaynatarak sabahları aç karnına bir hafta boyunca içebilirsiniz. Ardından beslenme düzenindeki faydalı yağları artırarak fast food olarak adlandırılan sağlıksız trans yağlardan uzaklaşmanız gerekmektedir.

Eğer kendinize evde bir program hazırlayacaksanız ve bu göbek eritme adına gerçekleşecekse dikkat edilmesi gereken en önemli ayrıntılardan biri diyet listesi bir diğeri de spor programıdır. Göbek eritme egzersizleri oldukça önemli bir yere sahiptir. Ancak diyet ve spor birbirini tamamlayıcı ve sonucu hızlandırıcı bir durumdur. Bu yüzden uygulamanın birlikte olması da önem arz etmektedir.

Evde göbek eritmek için egzersizlerin yanı sıra diyet de şarttır onun için sizlere birbirinden kolay ve sağlıklı göbek eriten, bölgesel zayıflatan, kilo verdiren diyet listelerini sizler için hazırladık buyurun inceleyin : https://zayıflama.net/diyet-listesi

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !