Yan etkisi olmayan doğal yöntemle evde kırışıklık tedavisi

İspanya'da geliştirilen Self Lifting yöntemi sayesinde, herhangi bir cerrahi müdahaleye gerek kalmadan kırışıklıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Üstelik bu uygulamayı kendi kendinize evinizde yapabilirsiniz.

Yrd. Doç. Dr. Gamze Şenbursa, hiçbir yan etkisi olmayan doğal yöntem hakkında şu bilgileri verdi:

ÜÇ SAATLİK EĞİTİMLE EVDE UYGULAYIN
"Günümüzde güzellik adına birçok uygulama kadınların hizmetine sunuluyor. Bu uygulamalardan bir kısmı iyi sonuçlanırken bir kısım bazı alerjik reaksiyonlar, beklenmeyen kasılmalar ve maske yüz gibi durumlar ile sonuçlanıyor. Son yıllarda sıkça gündeme gelen doğala dönüş, organik yaşam algısı ise kadınların daha risksiz ve doğal yöntemleri tercih etmesine sebep oluyor. Tam da bu noktada Japon Lifting yöntemi karşımıza çıkıyor. Benimde aktif olarak kullandığım bu yöntem aslında kırışıklık oluşmadan koruyucu ve oluştuktan sonra da tedavi edici olarak uygulanabiliyor.

En güzel tarafı ise üç saatlik bir eğitim sonrası bu tedaviyi kendinizin evde uygulayabiliyor olması.
25 yıldır yüz refleksolojisi ve yüz germe yöntemi üzerine çalışan, dünyaca ünlü refleksolog Lone Sorensen tarafından İspanya'da geliştirilen Self Lifting yöntemi, herhangi bir cerrahi müdahale veya enjeksiyon gerektirmez. Üstelik uygulamayı kendi kendinize yapabilirsiniz.

Kimyasal madde ve ilaç içeren botoks, enjeksiyon, cerrahi gibi yöntemlerin aksine Self Lifting yönteminde uygulamalar elle ve deri altının fizyolojik yapısına uygun olarak yapılır. Etkileri uzun sürelidir ve en önemlisi herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır.

DAHA GENÇ VE PARLAK BİR CİLT
Self Lifting yönteminde yüz kasları derin fakat nazik hareketlerle uyarılır. Kasların tonusu (kasılması) düzenlenir. Bu sayede sarkmış bölgeler toparlanır, yüzün hatlarının belirginleşmesi sağlanır. Kan dolaşımını artırarak toksinlerin atılımını sağlar. Yüzde elastikiyeti sağlayan maddeler olan kollajen ve elastin üretimini uyarır. Bu sayede daha genç ve parlak bir cilt görünümü kazanılır. Aynı zamanda iç bedenin dengesinin sağlanmasına, daha iyi bir postüre, sağlıklı bir vücuda sahip olmanıza yardımcı olur.

Self Lifting eğitimi profesyoneller tarafından verilmektedir. Yöntem içerisindeki teknikler bol pratik içeren bir eğitim programı ile kişiye öğretilir. Böylece yaşam boyu başka hiçbir uygulamaya gerek duymadan kolay, acısız ve iğnesiz bir şekilde kendi kendine uygulama kolaylığı vardır.

KIRIŞIKLIĞIN OLUŞMASINI DA ENGELLİYOR
Self Lifting yöntemi ile en etkili sonucu alabilmek için uygulama her gün yapılmalıdır. Hemen ilk uygulama sonrası yüzünüzdeki gerginlik hissinin arttığını, zamanla sarkmış bölgelerin toparlandığını göreceksiniz.

Self Lifting için kırışıklıkların derinliği ve sayısı önemli değildir. Aynı zamanda koruyucu bir yöntem olarak da uygulanır. Kırışıklığın oluşmasını beklemek sadece tedavi sürecini uzatır. Bu yüzden erken müdahale ile kırışıkların derinliği kısa sürede azaltabilir ve hatta oluşması engellenir."

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe