Twitter’da Sağlıklı Yaşam Onlardan Soruluyor

Sağlıklı yaşam denince aklınıza ne geliyor? Sağlıklı yaşam için ne yapmak, ne yemek veya ne yememek gerekiyor?

Sürekli mobil olduğumuz, etrafımızda olan biteni çoğunlukla telefonlardan veya tabletlerden öğrendiğimiz bu günlerde, sağlıklı yaşam için son gelişmeleri ve tüyoları Twitter'dan takip etmek mümkün. Sık sık su içmemiz gerektiğini takip ettiğimiz kişilerin bir Tweet'iyle hatırlayabildiğimiz gibi, sıcak yaz günlerinde ne yersek daha tok ve hafif hissedeceğimizi, ne yaparsak stresli ve sıcak zamanlarda rahatlayıp motive olacağımızı, yapımı kolay olup bizi gün boyunca iyi hissettirecek ne içersek günü sağlıklı ve olumlu şekilde kapatacağımızı öğrenebileceğimiz pek çok Twitter hesabı var.

Twitter'da hem konusunda uzman diyetisyenler hem de sağlıklı yaşamı teşvik edip kendi yaşamlarıyla da örnek olan ünlüler aracılığıyla kendinize rehber bir rota çizebilirsiniz.
Son zamanlarda sağlıklı yaşamları ve spor salonlarını sık sık ziyaret etmeleriyle de öne çıkan ünlülerden Kardashian Kardeşler, fit oluşları ve sağlık önerileriyle takip edilmesinde fayda olan hesapların belki de başında geliyor:

Sağlıklı yaşam için takip edebileceğiniz başka hesaplar da mevcut. Yaz kış demeden yedikleriniz ve içtiklerinize mutlu ve huzurlu olabilmek, bir Tweet uzağınızda.

Hesabımız Twitter tarafından tavsiye edilenler arasına alındı ve bir basın bülteni ile duyurusu tüm Twitter alemine :) duyuruldu.

Sevinçli ve gururluyuz... Sizi de Sağlık TV hesabımızı takip etmeye çağırıyoruz.

https://twitter.com/SaglikTV

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe