İşte Türkiye’de en çekici bulunan meslekler!

Yeni biriyle mi tanışmak mı istiyorsunuz? Eğer hemşire veya avukatsanız, birileriyle tanışma şansınız daha fazla olabilir. Zira tanışma uygulaması Happn'ın verilerine göre, kullanıcılarının en çekici buldukları meslekler bunlar!

Lider tanışma uygulaması Happn, Türkiye'deki kullanıcılarının en çekici bulduğu meslekleri araştırdı. Happn'a göre, erkekler en çok hemşirelere "charm" gönderiyor. Hemşirelerin ardından erkeklerin en çok beğendikleri öğretmenler. Üçüncü sırada ise güzellik uzmanları yer alıyor.

Erkeklerde en fazla "charm" alan mesleklerin başında açık ara avukatlar geliyor. Avukatlardan sonra kadınların en çok ilgi gösterdikleri iş yeri sahipleri. Diş hekimleri ise bu listenin üçüncü sırasında kendilerine yer buluyor.

Türkiye'de 1.4 milyon kullanıcısı bulunan Happn'ın verilerine göre, kadınların ve erkeklerin en çekici buldukları ilk 10 mesleği görmek için aşağıda listelere bir göz atabilirsiniz:

Sırasıyla en popüler kadın meslekleri:Hemşire, öğretmen, güzellik uzmanı, mimar, hostes, emlakçı, model, muhasebeci, yönetici asistanı ve bankacı.

Sırasıyla en popüler erkek meslekleri:Avukat, iş yeri sahibi, diş hekimi, genel müdür, pilot, mimar, inşaat mühendisi, satın alma uzmanı, finans uzmanı ve bilgisayar mühendisi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe