Yeni Sezon Tunik Modelleri

Tüm yıl boyunca farklı zamanlarda bütün hanımlar için büyük bir rahatlık suna birbirinden güzel tunik modelleri, bu sene de hanımların dış giyim olarak en çok tercih ettiği modeller arasında yerini almış durumdadır. Özellikle her kısmı tam bir sadelik ile tasarım yapılmış olan ve vücut üzerine yapışan şık tunik modelleri, tüm hanımların bu sezon en büyük tercihlerinden biri olacaktır. Ön kısmı aşağı doğru bir düğme detayları ile tasarım haline getirilmiş ve üstelik bu düğmelerin özel bir şekilde içeride kalacak bir biçimde kapatılması ile tam bir karizmatik hava yakalanmıştır. Üstelik bu şık tunik çeşidini en uygun tunik fiyatları bünyesinde satın almanız mümkündür.

Şık bir tasarım

Diz kapaklarından biraz daha aşağı giden ve bu sayede tüm hanımlar için rahat bir kullanım olanağı veren bu güzel tunik modelleri ile yaz aylarının serin gecelerinde üşümeyecek ve aynı zamanda da şıklığınızdan en ufak bir değer kaybetmeyeceksiniz. Mavi ve mürdüm ile birlikte mor rengin de bu güzel tunik modeli için büyük bir beğeni ve ilgi topladığını söylemek gerekir. Ayıca daha bol bir tasarım şeklinde yapılmış ve rüzgarda geniş bir hal alan tunikler de yine bu sene özellikle beyaz gibi açık renkler bünyesinde oldukça sevilmiş durumdadır.

Farklı tunik modelleri

Nakışlı olan tunik modelleri de yine bu yıl büyük beğeni toplamaktadır. Özellikle de omuz kısımlarında çiçek desenleri bünyesinde özel bir tasarım yapılmış nakış işlemeler, bu sene hanımların gözünde hoş bir izlenim yaratmaktadır. Bunlar gibi tüm yeni model tunikler için büyük hanımlar kişisel tercihleri bünyesinde hoş bir modeli oldukça uygun tunik fiyatları bünyesinde Modasena sitesi ne giriş yaparak satın alabilir ve dilediğiniz bir yerde giyebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !