Swarovski Kolye, Swarovski Modeller, Swarovski Bileklik

Swarovski gerçek pırlanta olmayan, kristal taşlara işlenen özel kesim uygulamaları ile pürüzsüz bir görünüm kazandırılarak pırlanta görüntüsü kazandırılan taşlardır.

Swarovski Kolye

Swarovski kolye markanın özel üretim şeffaf ve rengârenk kristalleri ile bezenmiş oldukça geniş ve göz alıcı bir ürün çeşitliliği sunuyor. Swarovski Kolye ürünleri arasında rengârenk kristallerle bezenmiş altın kaplama zincir modelleri, renkli boncuklar, barok ve gotik ürünler swarovski ürünlerinin ilgi çeken tasarımlarından örneklerdir.

Swarovski Modeller

Swarovski günümüzde oldukça ilgi çeken ürünleri başarılı bir şekilde oluşturmayı başarabilmiş ve geniş bir müşteri potansiyeline ulaşmıştır. İlgi çeken ürünleri, Swarovski kolye, kolye uçları, küpeler, bileklik ve bilezikler, setler, yüzükler, gerdanlıklar, kristal inciler, nazar boncuğu vb. ürünleri sıralanabilir. Ürünlerine ücreti mukabilinde, çok şık hale getiren altın kaplama, paslanmaz çelik, pembe altın kaplama, radyum kaplama gibi seçeneklerle çeşitlilik sağlamayı basarmıştır.

Swarovski takı, heykel, mekânlara şık bir görüntü kazandıran ev eşyaları, günümüz teknolojisi dâhilinde mükemmeliyetçi bir yaklaşımla oluşturduğu kristal ürün modellerini pazarlayarak küresel anlamda bir pazara sahip olmayı başarmıştır.

Kendi mekânlarındaki satışlar ve perakende ortaklarının haricinde online olarak da ışıltılı koleksiyonlarını müşterilerinin beğenisine sunmaktadır. Ürünlerini kusursuz bir işçilikle ve mükemmeliyetçi bir anlayışla süregelen her üç ayda yeni koleksiyonlar ekleyerek pazarlamaya devam etmekte ve her ihtiyaç ve zevke yanıt verme konusunda büyük bir başarı sağlamaktadır.

Swarovski Bileklik

Swarovski bileklik kendine ait bir tarzı bulunan kadınların görmezden gelemeyeceği ürünlerden oluşmaktadır. Swarovski Bileklik ürünlerdeki zarafet ve seçicilik göze hoş gelen kristal renklerinde ve günümüzün çağdaş kadınlarına özel olarak düşünülmüş parlatılmış malzemelerden oldukça cesaretli, avangarde ürünler yer alıyor. Yine burada kolyelerde olduğu gibi rodyum veya altın kaplama seçenekleri ile muhteşem ürünlerine yeterli çeşitliliği sağmaya çalışıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe