​Kişiselleştirilmiş Tıpla Yorgunluğa Veda Edin

Yorgunluk modern çağın en yaygın hastalıklarından biri… Bitkin uyanıp işe veya okula sürünerek gidenler, kolunu kaldıracak enerjiyi zor toplayanlar bu hastalığı iyi biliyor. Kişiselleştirilmiş tıp alanındaki çalışmalarıyla tanınan Dr. Sibel Özgül, kronikleşmiş yorgunluğun kişiye özel yaklaşımla tedavi edilebildiğini söylüyor.

Güne enerjik başlayıp gözlerinin içi gülen insanlara imrenerek bakıyorsanız, aylardır bitkin hissetmediğiniz bir gün bile olmadıysa siz de kronik yorgunluk yaşıyor olabilirsiniz. Dr. Sibel Özgül, yorgunluğu modern çağın en sık rastlanan hastalıklarından biri olarak tanımlıyor: "Dünya genelinde milyonlarca insan Kronik Yorgunluk Sendromuna çözüm arıyor. En küçük aktiviteler, kısa mesafeli bir yolu yürümek hatta 3-5 dakika ayakta beklemek bile bir eziyete dönüşebiliyor".

Çözümü Genler Söylüyor
Kronik yorgunluğun tedavisi hakkında da bilgiler veren Dr. Sibel Özgül, sürekli yorgun hisseden ve dinlenmekle de bu şikâyetten kurtulamayan kişiler için çözümün genlerde olduğunu söylüyor. Özgül, "Polikliniğimizde en dramatik düzelmeleri bu hastalarda elde ediyoruz. Hastaların ruhsal genetiğini, vücutlarının vitamin ve mineral eksikliklerini belirliyor ve kişiselleştirilmiş tıp yaklaşımı ile tedavi sağlıyoruz. Hangi hasta hangi vitaminin hangi şekline ihtiyaç duyuyorsa onu yerine koyuyoruz. İlaçların hastalar üzerindeki etkileri birbirinden farklı olduğu için vitamin kullanımının da kişiye özel olarak incelenmesi gerekiyor. Aktif B vitaminine ihtiyaç duyan ve inaktif olarak satılan formu vücudunda aktif forma çeviremeyen bir hastaya, bu fayda göstermeyecek tedaviyi uygulamanın hiç anlamı yok zira.

Uyguladığımız tedavilerden bir diğeri ise nöralterapi ile hücre enerjisini düzenlemek. Bu yöntemle hücrenin kendini onarım mekanizmalarını desteklemiş oluyoruz. Buna ilave olarak da hücre içi enerjiyi artıracak tedaviyi düzenliyoruz. Böylece hastalar, kronik yorgunluk sorunlarından kurtulmuş oluyorlar".

Kronik Yorgunluğun 9 Belirtisi
Yorgunluk şikayetlerinin en az 6 aydır devam ediyor olması,
Kas güçsüzlüğü,
Kaslarda ağrı,
Eklemlerde ağrı,
Egzersizden sonra 24 saat süren yorgunluk,
Depresyon varlığı,
Uyku bozuklukları,
Kısa süreli hafıza sorunları,
Ve baş ağrısı, teşhis edilmiş başka bir hastalığınız yoksa Kronik Yorgunluk Sendromuna işaret edebilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe