Saçlarınıza Garage Organics Ürünleri ile Bakım Yapın

Ünlü isimlerin kuaförü Ahmet Çoban tarafından yaratılan Garage Organics, Türkiye’nin ilk kuaför çıkışlı saç ürünleri markasıdır. İlk olarak Garage Hair Repair Studio şubelerinde kullanılmaya başlanan marka, saç bakımında sağlıklı ürünler tercih edenlere ulaşması için www.garageorganics.com web sitesi üzerinden de satın alınabiliyor.

Garage Organics markası için saç bakımının yanında cilt bakımı üzerine de formüller geliştiren Ahmet Çoban, saç maskesi, aloe veralı jel, saç serumu, organik şampuan, vücut şampuanı, vücut losyonu, el sabunu gibi organik ürünlerini Garage Organics markası ile herkese ulaştırıyor. Saçın gerçek ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış olan Garage Organics aynı zamanda dünyanın en prestijli organik ürün sertifikalarından ETKO ve COSMOS ORGANIC sahibidir.

Saçlarınızı Garage Organics Hair Balm ile tamir edin

İçeriğindeki yoğun Tiare bitkisi saç tellerine tek tek ulaşan bu doğal saç kreminin formülünde; nemlendiren ve A vitamini deposu olan bal, folik asit içeren defne, kuru ve hasarlı saçları yatıştıran Shea Butter ve hindistan cevizi ile saç uzamasını destekleyen Ylang Ylang özü bulunuyor. Garage Organics Hair Balm, zengin bir omega 9 kaynağı olan ayçiçeği yağı ile saçların kırılmasını da engelliyor. A,B,C,E vitaminleri ve demir, potasyum, kalsiyum ile ayçiçeği saçınızı derinlemesine besliyor.

Saçlarınızı Garage Organics Aloe Gel ile besleyin

Formülündeki %98.2 saf ve organik alo vera jel bulabileceğiniz en zengin Aloe Vera kürlerinden biridir. Saçları besleyen, hücre yenileyerek yaşlanma ile savaşan Garage Organics Aloe Gel, ciltte gözenekleri tıkayan ölü hücreleri temizlemede ve kan dolaşımını hızlandırma da etkili bir ürün. Durulama gerektirmeyen ürün, saçı kuruttuktan sonra beslemek için kökten uca kadar masaj yaparak uygulanıyor.

Garage Organics ürünlerini https://garageorganics.com sanal mağazası üzerinden satın alabileceğiniz gibi Ahmet Çoban uzmanlığında Garage Hair Repair Studio şubelerinde de deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca Teşvikiye’deki Fulya eczanesinden de Garage Organics ürünlerini temin edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe