Hatay Zeytinyağı ve Doğal Ürünleri İçin Hataykoy.com

Yöresel doğal ürünlerin online alışveriş sitesi Hataykoy.com’da yöresel zeytinyağı, salamura yaprak, geleneksel yöntemlerle hazırlanmış domates ve biber salçaları, kömbe, biberli ekmek, künefe gibi yöresel yemeklerin ve Hatay yöresine ait daha birçok ürünün tek çatı altında buluşuyor.

Güneşte kurutulan Hatay domates salçası ve biber salçası, yöreye ait meşhur halhalı zeytinlerinden elde edilen Hatay zeytinyağı, salamura yaprak, yöresel bir lezzet sürk, çökelek, biber salçası ve yöresel baharat çeşitleri gibi daha birçok meşhur lezzet Hataykoy.com web sitesi üzerinden satın alınabiliyor. Süt ürünleri, soslar, dalından sebze ve meyveler, kahve, sabun ve Hatay’ın meşhur künefesi, kömbe, kahke, menengiç kahvesi, saç ekmeği gibi birçok yöresel ürün de Hatay’ın yöresel lezzetlerini bir araya getiriyor.

Hatay yöresine ait satın almak istediğiniz ürünü Hataykoy.com web sitesinde bulabilmek için ürünü ister arama çubuğunda doğrudan aratın, isterseniz de kapsamlı 17 kategori arasında gezerek ürününüzü kolayca bulun.

Hatay yöresine ait lezzetleri ve yöresel doğal bakım ürünlerini kapınıza kadar getiren Hataykoy.com’da aradığınız ürünleri kolayca bulmanızı sağlayacak geniş bir kategorilendirme mevcut. Örneğin; web sitedeki “Hatay Künefe” kategorisinde pişirilmeye hazır künefe tatlısının yanı sıra künefenizi evinizde kolayca hazırlayabileceğiniz künefe peyniri ve tel kadayıf gibi künefe malzemelerini de bulabilirsiniz. Hataykoy.com’un “Zeytin ve Zeytinyağı” kategorisinde yemeklerinize lezzet katacak soğuk sıkım zeytinyağını ve kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi yöresel zeytin çeşitleri de yer alıyor.

Hataykoy.com’da bahçeden sebzeler ve dalından meyveler de bulunuyor. Tatlı patates, katarbaş narı, beyaz kabak, Samandağ salatalık, Samandağ domatesi ve Samandağ biberi gibi yerli ürünleri de Hatayköy web sitesi üzerinden sipariş verebilirsiniz.

Hataykoy.com’da ödeme seçenekleri de unutulmamış. Hataykoy.com siparişlerinizde online kredi kartı, banka havalesi, kapıda nakit ödeme gibi farklı ödeme seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe