Pratik Yemek Tarifleri İle Sevdiklerinize Daha Çok Zaman Ayırın

Hemen her kadının en büyük derdi ve kafasındaki en büyük sorulardan biri “bugün ne pişirsem?” olduğu için bu büyük soruna artık bir dur! Demenin zamanının geldiğini düşünüyorum. Sadece çalışan kadınların vakti az diye düşünenleriniz var ise yanılıyorsunuz.

Ev hanımları için de yapılacak tonlarca işin arasında yemek yapmaya ayrılan vakit sanıldığı gibi saatler almıyor. Her gün için farklı bir yemek ve lezzet arayan kadınların hatta yemek yapmaktan hoşlanan erkeklerin dahi zevkle ve kolayca yapabileceği bu en pratik yemek tarifleri ile kafanızdaki sorulardan biri çözüme kavuşmuş olacak. İster gün içinde kendiniz ve aileniz için isterseniz de çat kapı gelen misafirleriniz için hazırlayabileceğiniz bu pratik lezzetler ile ham gözlere hem de midelere rahatlıkla hitap edebilirsiniz.

Evde mevcut olan malzemeler ile kısa sürede muhteşem lezzetler hazırlamak isteyenlerin ilk tercihi olan Lezzet.com.tr sitesi pratik, anlaşılır tarifleri ve muhteşem sunum önerileri ile mutfağınızdaki en büyük yardımcınız olacak. Sadece yemek tarifleri de değil, soslardan reçellere bir mutfakta bulunması gereken her şey için en pratik yöntemleri elinizin ucuna kadar getiren Lezzet.com.tr, lezzetli atıştırmalıkları ile de film ya da dizi keyfiniz için muhteşem seçenekler sunuyor.

Terleten Patlıcan ve sarımsağın muhteşem uyumuna bir de bu lezzetle varmaya ne dersiniz? Sadece bu tarif değil, yüzlerce pratik yemek tarifi için Lezzet.com.tr adresini ziyaret etmeyi sakın unutmayın.

Malzemeler:
• 4 yemek kaşığı süzme yoğurt
• 5 diş sarımsak
• 2 adet patlıcan
Üzeri İçin:
• 5 adet kuru acı biber
• 1 yemek kaşığı tereyağı
• Kırmızı pul biber
Yapılışı:
Alacalı soyup küp şeklinde doğradığımız patlıcanları kızartma tenceresinde kızarttıktan sonra bir peçete ile fazla yağının emilmesini sağlıyoruz. Bir kase içine aldığımız süzme yoğurdun içine ezdiğimiz sarımsakları ilave ediyoruz. Yağını aldığımız patlıcanları yoğurda ekliyoruz ve çok ezilmesine imkan vermeden karıştırıp servis tabağına alıyoruz. Bir sos tenceresinde tereyağını, kırmızı pul biberi ve kuru acı biberi çeviriyoruz. Hazırladığımız sosu servis tabağındaki patlıcanların üzerine gezdirerek sunuma hazır hale getiriyoruz.

Afiyet olsun.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe