Dünya üzerinde güneşin parıltısının hiç gitmediği altı yer

Kışın soğuk ve karanlık geçtiği dönemlerde, yazın hayalini kuranlar şimdiden seyahat planlarını yapmaya başlıyor. Güneşli günlerin özlemiyle yanıp tutuşanlar için, kışın bohemini üzerinizden atacağınız güneşli bölgeleri sizlere tanıtıyoruz. 

İşte Prontotour rehberlerinin seyahat tecrübelerinden yararlanarak hazırlanan, dünya üzerinde güneşin parıltısının hiç gitmediği altı yer:

Havana

Küba'nın başkenti, havası ve insanlarıyla sıcaklık hissini özleyen seyahatseverler için ideal bir turizm cenneti. Bu aylarda Havana'da sıcaklık 26 derece civarında seyrediyor. Hareketli müzikleri, renkli coğrafyası, birbirinden güzel plajları ve dünyaca ünü puroları ile mükemmel bir kaçış rotası. Sıcaktan fazla etkilenmemek için Küba'ya özgü bir hasır şapka satın almayı ihmal etmeyin!

Maldivler

Turkuaz renkli denizi, bembeyaz kumsalları ve palmiye ağaçlarıyla sıcağa hasret kalanların özlemlerini dindirecek bir yer Maldivler. Tropik adalar ve mercan resifleriyle süslü olan bu cennet köşesinde Kasım ayı sıcaklığı ortalama 30 dereceye ulaşıyor. Kışın ortasında bronz bir tenle tatilden dönerek arkadaşlarınızı şaşırtmak istiyorsanız Maldivler aklınızda olsun!

Miami

Güneşin gün içerisinde sekiz dokuz saat boyunca kendisini gösterdiği Miami, Amerika'nın en gözde turizm merkezlerinden bir tanesi. Kış ayları gelince ''nereye gitti bu insanlar'' diye kendisine soran kişiler için sahilleri oldukça hareketli olan Miami hareketli sahilleri özleyenler için iyi bir seçenek durumunda.

Dubai

Güneşin hüküm sürdüğü Birleşik Arap Emirlikleri'nin turizm yüzü olan Dubai, denize, kumsala ve güneşe doyacağınız şehirlerin başında geliyor. Yazlık kıyafetlerin kaldırıldığı bu aylarda Dubai'de hava sıcaklıkları 24 derece civarında. Yazın giymeye doyamadığınız parmak arası terlikleriniz ve şortunuzu giymek için yazı beklemeden Dubai'ye gidebilirsiniz.


Bali

Tanrıların adası Bali, büyük plajları, sörf yapmak için ideal dalgaları ve renkli törenleriyle güneşi hep gökyüzünde arayanlar için harikulade bir yer. Bu aylarda 30 derecenin üzerine çıkan hava sıcaklığıyla ziyaretçilerine tatil boyunca güneş, muhteşem restauranlar ve dünya standartlarında spa merkezleri vadediyor.

Kanarya Adaları

Yıl içerisinde güneş ışınlarından daha çok faydalanmak isteyenler, kış aylarını Kanarya Adaları'nda geçirebilirler. Kanarya Adaları, tatil, güneş, kum, plaj deyince akla ilk gelen turistik merkezlerden biri. Soğuk havaları doğalgaz peteklerinin üzerinde değil tropikal iklimde yer alan Kanarya Adaları'nın muhteşem plajlarında güneşlenerek geçirmeyi tercih edenler için bir cennet.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe