Evde Lazer Epilasyonun İncelikleri

Gelişen teknolojinin son yıllarda kadınların hayatına kazandırdığı en büyük yeniliklerden biri olan ev tipi IPL cihazlar sayesinde lazer epilasyon evlerde kolayca uygulanabiliyor. Peki, özellikle çalışan kadınlar için zamandan tasarruf sağlayan IPL cihazları satın alırken nelere dikkat etmek gerekiyor?

Kişisel bakımda farklı ihtiyaçlara yönelik geniş yelpazede ürün seçeneği sunan, evde yaşamı iyileştiren teknolojilerin adresi olan TeknoSA, birçok kadının aklından geçen bu sorunun cevabını açıklıyor.

Dünya çapında, profesyonel tüy alma klinik ve salonlarında dermatologlar tarafından kullanılan ve yaygın bir teknoloji olan IPL, yoğun atımlı ışık anlamına gelir. (Intense Pulsed Light).

Farklı IPL ürünleri, farklı atış sayısına sahip olabilirler. Her marka flaş sayısı ölçümlemesini farklı yapabildiği için önemli olan nokta, bu flaş sayısının kaç yıllık uygulamaya karşılık geldiğidir. Tüm vücut uygulaması için 5 sene ve üstünü sağlayabilen makinaları aldığınız durumda ampul değişimine gerek duymadan tüm vücuttaki istenmeyen tüylerden kurtulabilirsiniz.

Cihazın pencere alanının büyüklüğü de önem taşır. Pencere alanı ne kadar büyük olursa bir seferde o kadar çok tüy hedeflenir. Böylece uygulama süreniz kısalacaktır.

Farklı alanlar için farklı başlıkları olan IPL cihazları tercih etmek, cildiniz açısından dikkat etmeniz gereken diğer noktalardan biri. Örneğin yüz bölgesi daha hassas olduğu için yüz uygulamalarında ilave filtre içeren özel yüz başlığı kullanmak gerekir.

Cilt renk sensörü veya hassasiyet modları bulunan cihazlar, cilt rengi koyuysa cihazın atış yapmasını engeller, bu sayede yüksek ışık şiddetinden kaynaklanacak yanık riskini de ortadan kaldırır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe