İhtiyacınız Olan Tüm Kedi Malzemeleri Petza.com.tr'de

Evinizde bir kedi beslemeye karar verdiyseniz, beslenmesi ve uykusundan başlayarak sağlığına ve konforuna kadar düşünmeli, kendini evinde hissetmesini sağlayacak kedi malzemelerini temin etmelisiniz. Kedi beslerken ihtiyaç duyacağınız kuru ve konserve mamaları ya da diğer malzemeleri satın almak için tek tek petshop mağazalarını ya da marketleri gezmenize de gerek yok. Artık her türlü alışverişi internetten yapmak söz konusu.

Kedi için alınacak malzemelerin tercih edilebileceği en güvenilir sanal mağazalardan biri Petza. 2010 yılında kurulmuş olan Petza.com.tr, sahiplendiğiniz hayvan dostlarınızın ihtiyaçlarına yönelik kullanışlı, hayatı kolaylaştıran, güncel ve ulaşılabilir ürünler sunmayı hedefleyen online alışveriş sitesi. Sitede yer alan kedi koleksiyonu bölümünde kuru mama, konserve mama vitamin ve besin desteği, kedi ödülleri, şekilli tırmalamalar, mama ve su kapları, WC ürünleri, kedi yatakları, temizlik, bakım ve seyahat ürünleri, kedi tasmaları ve oyuncakları, sağlık ürünleri, kedi kapıları ve kafesleri yer alıyor.

Kedi sahiplerinin öncelikle kedilerini doğru şekilde, doğru besinlerle beslemeleri gerekmekte. Bu nedenle kedilerine kedi maması seçerken seveceği, yaşına, ırk özelliklerine ve sağlık durumuna uygun mamalar tercih etmek gerekiyor. Kediler için hazırlanmış profesyonel mamalar kedinin ihtiyaç duyduğu besini, enerjiyi ve vitamini içerecek şekilde hazırlanmış dengeli besinler. Hem kuru hem de konserve mama çeşitlerini petza.com.tr’de bulmak mümkün.

Kedinin rahat edeceği ve güvenle uyuyacağı bir ortamı sağlayabilmek de önemli. Bunun için rahat edeceği bir kedi yatağı temin edilebilir. Petza’da satışa sunulan farklı renk ve desenlerde tasarlanmış olan yataklar arasından zevkinize uygun olanı tercih edebilirsiniz. Kedinizin boyutlarına bağlı kalarak seçeceğiniz modeller arasında yere koyabileceğiniz tarzda olanların yanı sıra içine girip oturabileceği, uyuyabileceği adeta evi gibi benimseyebileceği şık modellerden veya kalorifer üzerine asabileceğiniz modellerde var.

Kediler için tasarlanmış tasmaların birçok çeşidi ve rengi bulunuyor. Her modelin fiyatı değişkenlik gösterebilmekte. Kedinin cinsiyetine göre aranan renk ve desenler Petza’da kedi tasmaları bölümünde yer alıyor.

Kedi taşıma ihtiyacı kedinin hastalanması ya da aşı zamanlarının gelmesi halinde veterinere giderken ya da seyahat etmek gerektiğinde ortaya çıkan bir durumdur. Bu tür durumlarda kediyi taşımak için bir kedi taşıma çantası ihtiyacı oluşacaktır. Kısa süreli seyahatler yapılacaksa bu tür seyahatlerde kedi bir çanta ya da sepet içerisinde seyahat edebilir. Diğer taraftan en yaygın kullanılan taşıma çantaları kafes şeklinde olanlardır. Kafes tarzı çantalarda kedinin daha rahat hava alması ve etrafı da seyredebilmesi mümkün olacaktır. Tekerlekli taşıma ve sırt çantası şeklinde olan modeller de var. Tekerlekli taşıma çantası, sırt çantası, araç koltuğu ve omuz çantası olarak kullanılma özelliğine sahiptir. Tüm seyahat ürünlerine petza.com.tr’de kedi koleksiyonu bölümünden ulaşılabilir.

Petza.com.tr’de ayrıca köpekler için de ihtiyaç duyulan birçok ürünün yer aldığı köpek koleksiyonu bölümü bulunuyor. Dünya evcil hayvan modasını takip eden ve kaliteli ürünler ile hizmet veren sanal petshop mağazasında alışverişlerinizi tamamladıktan sonra ödemelerinizi yaparken, site 256 Bit Rapid SSL güvenlik sertifikası ile korunmakta olduğundan kredi kartınızı güvenle kullanabilirsiniz. Ödeme yaparken kredi kartı dışında isterseniz havale veya kapıda ödeme seçeneklerini de kullanabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe